Start » Vergelijken » Prepaid Creditcards

Prepaid Creditcards Vergelijken

Eenvoudig prepaid creditcards vergelijken doe je bij 123CreditcardVergelijk.nl. Officieel heten het debit cards of debetkaarten, omdat er geen krediet op staat en u deze zelf moet opwaarderen. Doordat er geen krediet op staat, is dat de reden dat een BKR toetsing niet nodig is. Dus vrijwel iedereen kan een prepaid creditcard aanvragen.

 

Verschillen tussen prepaid creditcards vergelijken

Om een goed overzicht te krijgen wat de verschillen zijn tussen de prepaid creditcards kunt u hier een prepaidcard aanklikken en deze vergelijken met een andere kaart. Er zijn een heleboel prepaid creditcard uitgevers en aanbieders, waardoor het voor u niet makkelijk is om te kiezen welke debit card het beste aansluit op uw behoeftes.

123creditcardvergelijk probeert u te helpen met het vergelijken van de prepaid creditcards. Zo kan de jaarlijkse bijdrage verschillen per kaart, maar ook het geldopnamebedrag bij een geld- of pinautomaat.

 

Normale reguliere creditcard vergelijken

Wilt toch liever een reguliere creditcard vergelijken? Dan kunt u beter naar onze vergelijkingspagina voor creditcards vergelijken gaan.

 

Kies een prepaid creditcard om te vergelijken: