Start » Vergelijken » e-Wallets

E-Wallets Vergelijken

U bent op zoek naar een (beter) alternatief naast uw gewone bankrekening en u wilt een e-Wallet account aanvragen? Van tevoren e-Wallets vergelijken met elkaar, is dan een verstandige keuze. U kunt dit makkelijk bij 123CreditcardVergelijk vergelijken.

 

Verschillen in e-Wallets

Zo zijn er een heleboel e-Wallets en verschillen ze qua kosten en gebruik. De ene e-Wallet provider rekent bijvoorbeeld lagere opwaardeerkosten en bij de ander is pinnen met een gekoppelde prepaid creditcard weer hoger. Om deze verschillen makkelijk in een oogopslag te kunnen zien en vergelijken, hebben we dit in een schema gezet.

 

Veilig en betrouwbare e-Wallets vergelijken

Er zijn tal van e-Wallets tegenwoordig en er zullen er ook steeds meer bijkomen. Bij 123creditcardvergelijk gaan we alleen de meest veilige e-Wallets vergelijken. Zo heb je bijvoorbeeld ook de bekende Bitcoin en e-Coin, maar achten wij deze digitale rekeningen (nog) niet veilig en betrouwbaar genoeg. Een ander nadeel is dat nog niet voldoende webwinkels en bedrijven deze manier van betalen accepteren. 

De e-Wallets die wel veilig en betrouwbaar zijn, gaan we hier vergelijken. U kunt na het vergelijken een gratis e-Wallet account aanvragen.