SingularityNET

SingularityNET verwachtingen

SingularityNET koers

$0,23

https://singularitynet.io/

Market Cap
$221.493.794

Volume 24h
$3.000.289

Circulating Supply
975.795.966 AGIX‘s

Market cap rank
330

All Time High

$0,95

High 24h
$0,23

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange die in Amsterdam is gevestigd.

Bezoek Bitvavo >

Actuele SingularityNET Koers

Informatie koers SingularityNET AGIX

De SingularityNET-prijs is vandaag de dag $0,23. De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $0,21 en de hoogste prijs in deze 24 uur staat op $0,23. Het procentueel verschil van de afgelopen 24 uur voor SingularityNET is stijging van 6,84%.

Wanneer je kijkt naar de laagste genoteerde koers SingularityNET $0,01 zie je dat het verschil met vandaag stijging van 2.938,01% is.

SingularityNET kopen kan bij Binance en FTX Exchange, beide exchanges met lagere kosten. Ook kun je bij Kucoin en Bitpanda terecht voor SingularityNET.

SingularityNET prijs informatie

Marktkapitaal dominantie

0,01%

All Time High$0,95
Datum All Time High

28-01-2018 00:00

All Time Low

$0,01

Datum All Time Low

13-03-2020 02:24

30 dagen verschildaling van 29,38%
Reddit

https://www.reddit.com/r/SingularityNetsub/

AGIX prijs details

SingularityNET huidige koers

$0,23

Market Cap Rank

$221.493.794

Circulerend aanbod

975.795.966

Totaal aanbod

1.000.000.000

Max aanbod

1.000.000.000

Market Cap

$221.493.794

Trading Volume 24h

$3.000.289

Market Cap 24h

stijging van 7,22%

SingularityNET koers verwachting

SingularityNET is een crypto die veelal in het AGIX nieuws voorkomt, met een zeer positieve AGIX verwachting 2022. Wanneer we kijken naar de koersveranderingen van de afgelopen jaren bij de SingularityNET koers, zien we dat er een stijgende lijn in zit. Ook het team achter SingularityNET communiceert via de bekende kanalen alle updates omtrent het blockchain project waardoor beleggers altijd op de hoogte zijn van updates, en de huidige SingularityNET koers.

Er is een groeiende community achter SingularityNET en het vertrouwen in het project blijft zeer aanwezig. Wanneer je meer wilt weten over het project achter SingularityNET en de actuele ontwikkelingen raden wij jou aan om dit via de officiële website te doen https://singularitynet.io/ en ook via https://www.reddit.com/r/SingularityNetsub/ omdat hier veel ontwikkelaars actief zijn.

Wanneer je kijkt naar de interesse van beleggers in de afgelopen 6 maanden zie je al gauw het succes van SingularityNET.

 

Koers SingularityNET AGIX verwachting 2022 – 2025

Wanneer we kijken naar de actuele ontwikkelingen in de wereld van crypto kunnen we met zekerheid zeggen dat er een hoop veranderingen aan komen, en meer koersstijgingen met een positieve verwachting 2022.  Zo ook misschien voor SingularityNET. Meer landen nemen crypto aan als een wettelijk betaalmiddel wat absoluut zal bijdragen aan het succes van ook SingularityNET.

De stijgende lijn over de afgelopen jaren laat goed zien dat SingularityNET een uitstekende belegging kan zijn. Maar omdat de koersen bij crypto erg volatiel zien willen we hier geen uitspraak in doen, het is ten slotte aan de belegger of hij het geld kan missen. Wat de AGIX verwachtingen 2022 ook zijn, we kunnen nooit in de toekomst kijken en garanderen dat de AGIX verwachtingen 2022 waarheid zullen worden.

Wanneer je nu belegt voor een lang termijn rendement moet je zeker weten dat je het belegde geld kunt missen. Als dat het geval is kun je SingularityNET kopen en vast houden. Je kan er zelfs voor kiezen om SingularityNET te staken, en er zo een rendement op te behalen. Zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste AGIX nieuws.

SingularityNET kopen

Wanneer je besluit te beleggen in SingularityNET kun je dit doen via Binance doen, welke een betrouwbare online broker is voor crypto. Houd er rekening mee dat het altijd zeer verstandig is om een offline wallet te hebben voor jouw beleggingen, zodat deze niet gevoelig is voor hackers, het blijft tenslotte een digitale valuta.

SingularityNET koers volgen

Je kunt als belegger jezelf goed op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen van de koers SingularityNET via de verschillende crypto nieuws websites, twitter accounts en exchange platforms. Zorg dat je een goed beeld krijgt voordat je belegt, zodat je ook weet waar je in belegt. SingularityNET heeft een zeer goede AGIX verwachting voor de komende tijd, maar de verstandige belegger laat zich altijd goed informeren.

Loes Verstaveren

Loes is sinds de crypto explosie in 2017 voltijd aan het werk voor diverse crypto projecten en heeft een aantal beleggingen zoals BTC ETH en ADA. Als beleggings expert schrijft ze content voor deze en andere financiële websites.

Meest gestelde vragen SingularityNET

Is SingularityNET een verstandige belegging?
SingularityNET heeft een goede reputatie en heeft een koersstijging gezien in de afgelopen 12 maanden. Ook al gaat een crypto koers flink op en neer zijn de verwachtingen voor SingularityNET positief, maar toch weet je het nooit zeker. Wij raden elke belegger dan ook aan om nooit te beleggen met geld wat je niet kunt missen, en altijd goed onderzoek te doen naar het bedrijf achter de crypto. De kans dat je het belegde geld verliest is altijd aanwezig.
Wat is de actuele prijs voor SingularityNET?
De actuele prijs voor SingularityNET is op dit moment $0,23
Waar kan ik SingularityNET kopen?
Er zijn heel veel exchanges waar je SingularityNET kunt kopen, elke met zijn eigen voor en nadelen. Wij zelf maken veelal gebruik van Binance, een Nederlandse crypto exchange met een registratie bij de Nederlandse bank. Let op dit is geen regulatie, er is namelijk nog gen regulatie ontwikkeld voor crypto exchanges wereldwijd. Toch geeft een registratie bij DNB een betrouwbaar gevoel, en de recenties zijn erg hoog.
Is het verstandig om al mijn geld in SingularityNET te beleggen?
Ook al zijn de verwachtingen hoog gespannen voor SingularityNET is het nooit verstandig om jouw beleggingsportefeuille uit een product te laten bestaan. Het is beter om meerder verschillende crypto te kopen, om het risico te verspreiden. Je kunt hier op de website over elke crypto lezen welke het waard is om in te investeren.