Serum

Serum verwachtingen

Serum koers

$5,53

https://projectserum.com/

Market Cap
$740.865.625

Volume 24h
$103.945.530

Circulating Supply
133.231.781 SRM‘s

Market cap rank
160

All Time High

$13,78

High 24h
$5,62

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange die in Amsterdam is gevestigd.

Bezoek Bitvavo >

Actuele Serum Koers

Informatie koers Serum SRM

De Serum-prijs is vandaag de dag $5,53. De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $5,35 en de hoogste prijs in deze 24 uur staat op $5,62. Het procentueel verschil van de afgelopen 24 uur voor Serum is stijging van 2,54%.

Wanneer je kijkt naar de laagste genoteerde koers Serum $0,11 zie je dat het verschil met vandaag stijging van 4.933,53% is.

Serum kopen kan bij Bitvavo en Binance, beide exchanges met lagere kosten. Ook kun je bij Huobi en FTX Exchange terecht voor Serum.

Serum prijs informatie

Marktkapitaal dominantie

0,03%

All Time High$13,78
Datum All Time High

11-09-2021 02:45

All Time Low

$0,11

Datum All Time Low

11-08-2020 13:32

30 dagen verschildaling van 23,94%
Reddit

SRM prijs details

Serum huidige koers

$5,53

Market Cap Rank

$740.865.625

Circulerend aanbod

133.231.781

Totaal aanbod

1.092.844.982

Max aanbod

10.161.000.000

Market Cap

$740.865.625

Trading Volume 24h

$103.945.530

Market Cap 24h

stijging van 2,84%

Serum koers verwachting

Serum is een crypto die veelal in het SRM nieuws voorkomt, met een zeer positieve SRM verwachting 2022. Wanneer we kijken naar de koersveranderingen van de afgelopen jaren bij de Serum koers, zien we dat er een stijgende lijn in zit. Ook het team achter Serum communiceert via de bekende kanalen alle updates omtrent het blockchain project waardoor beleggers altijd op de hoogte zijn van updates, en de huidige Serum koers.

Er is een groeiende community achter Serum en het vertrouwen in het project blijft zeer aanwezig. Wanneer je meer wilt weten over het project achter Serum en de actuele ontwikkelingen raden wij jou aan om dit via de officiële website te doen https://projectserum.com/ en ook via omdat hier veel ontwikkelaars actief zijn.

Wanneer je kijkt naar de interesse van beleggers in de afgelopen 6 maanden zie je al gauw het succes van Serum.

 

Koers Serum SRM verwachting 2022 – 2025

Wanneer we kijken naar de actuele ontwikkelingen in de wereld van crypto kunnen we met zekerheid zeggen dat er een hoop veranderingen aan komen, en meer koersstijgingen met een positieve verwachting 2022.  Zo ook misschien voor Serum. Meer landen nemen crypto aan als een wettelijk betaalmiddel wat absoluut zal bijdragen aan het succes van ook Serum.

De stijgende lijn over de afgelopen jaren laat goed zien dat Serum een uitstekende belegging kan zijn. Maar omdat de koersen bij crypto erg volatiel zien willen we hier geen uitspraak in doen, het is ten slotte aan de belegger of hij het geld kan missen. Wat de SRM verwachtingen 2022 ook zijn, we kunnen nooit in de toekomst kijken en garanderen dat de SRM verwachtingen 2022 waarheid zullen worden.

Wanneer je nu belegt voor een lang termijn rendement moet je zeker weten dat je het belegde geld kunt missen. Als dat het geval is kun je Serum kopen en vast houden. Je kan er zelfs voor kiezen om Serum te staken, en er zo een rendement op te behalen. Zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste SRM nieuws.

Serum kopen

Wanneer je besluit te beleggen in Serum kun je dit doen via Bitvavo doen, welke een betrouwbare online broker is voor crypto. Houd er rekening mee dat het altijd zeer verstandig is om een offline wallet te hebben voor jouw beleggingen, zodat deze niet gevoelig is voor hackers, het blijft tenslotte een digitale valuta.

Serum koers volgen

Je kunt als belegger jezelf goed op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen van de koers Serum via de verschillende crypto nieuws websites, twitter accounts en exchange platforms. Zorg dat je een goed beeld krijgt voordat je belegt, zodat je ook weet waar je in belegt. Serum heeft een zeer goede SRM verwachting voor de komende tijd, maar de verstandige belegger laat zich altijd goed informeren.

Loes Verstaveren

Loes is sinds de crypto explosie in 2017 voltijd aan het werk voor diverse crypto projecten en heeft een aantal beleggingen zoals BTC ETH en ADA. Als beleggings expert schrijft ze content voor deze en andere financiële websites.

Meest gestelde vragen Serum

Is Serum een verstandige belegging?
Serum heeft een goede reputatie en heeft een koersstijging gezien in de afgelopen 12 maanden. Ook al gaat een crypto koers flink op en neer zijn de verwachtingen voor Serum positief, maar toch weet je het nooit zeker. Wij raden elke belegger dan ook aan om nooit te beleggen met geld wat je niet kunt missen, en altijd goed onderzoek te doen naar het bedrijf achter de crypto. De kans dat je het belegde geld verliest is altijd aanwezig.
Wat is de actuele prijs voor Serum?
De actuele prijs voor Serum is op dit moment $5,53
Waar kan ik Serum kopen?
Er zijn heel veel exchanges waar je Serum kunt kopen, elke met zijn eigen voor en nadelen. Wij zelf maken veelal gebruik van Bitvavo, een Nederlandse crypto exchange met een registratie bij de Nederlandse bank. Let op dit is geen regulatie, er is namelijk nog gen regulatie ontwikkeld voor crypto exchanges wereldwijd. Toch geeft een registratie bij DNB een betrouwbaar gevoel, en de recenties zijn erg hoog.
Is het verstandig om al mijn geld in Serum te beleggen?
Ook al zijn de verwachtingen hoog gespannen voor Serum is het nooit verstandig om jouw beleggingsportefeuille uit een product te laten bestaan. Het is beter om meerder verschillende crypto te kopen, om het risico te verspreiden. Je kunt hier op de website over elke crypto lezen welke het waard is om in te investeren.