Prepaid Creditcard Anoniem

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Vergelijken

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 cards

Bekijken

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij het aanvragen van een creditcard.

Lees verder

Prepaid Creditcard Anoniem eenvoudig aanvragen

American Express Flying Blue Silver card

De American Express Flying Blue Silver card is de beste keuze op dit moment als je een creditcard wilt. De kaart aanvragen is geheel gratis het eerste jaar, je bent verzekerd op reis bij aankopen en spaart ook nog eens punten op. Tevens wereldwijde acceptatie.

Momenteel bestaat de prepaid creditcard anoniem waarover er veel gesproken werd niet meer. Een anonieme prepaid creditcard is er in 2 soorten. De keuzemogelijkheid bestaat tussen een volledige anonieme creditcard met een limitatie van euro 150. Je kunt hier dan kiezen voor een virtuele creditcard. Of je kunt kiezen voor een anonieme creditcard waarbij jouw naam en adres moeten worden geregistreerd bij de creditcard aanbieder. De betalingen blijven hier anoniem.

De volledige anonieme prepaid creditcard kun je gewoon in de winkel vinden. Een van deze winkels is Primera. De rest van de andere creditcards kun je normaal online vinden. Je kiest dan tussen een virtuele kaart of een fysieke prepaid card.

Wetgeving anonieme creditcard in de Verenigde Staten

Al sinds 11 september heeft de Verenigde Staten aangegeven dat banken in het land geen anonieme creditcards meer mogen uitgeven. De wetgeving: Know Your Customer, waarmee persoonsgegevens en informatie over aankopen altijd wordt vastgelegd laat het niet meer toe.

Veel data wordt hierbij opgeslagen. Het is nu duidelijk dat je wel een volledige anonieme creditcard kunt kopen, namelijk de zogenaamde unverified bitcoin debit card, maar die is alleen bij winkels die bitcoin accepteren mogelijk. Geconcludeerd kan worden dat er geen echte anonieme creditcard te vinden is.

Kaarten die in het buitenland jouw privacy beter te beschermen zijn de prepaid en debit cards. Ze kunnen dan beter beschermd worden voor de banken en bankwezen in Nederland en Europa. Eerder is aangegeven dat de bitcoin andere mogelijkheden biedt om zo een anonieme creditcard te krijgen. Ook weten we dat Equitex het ook mogelijk maakt om een anonieme creditcard te krijgen. Hierbij worden er geen gegevens van je verzameld en je kunt overal ter wereld je anoniem contant geld oppakken.

Voor welke aankopen kan een anonieme creditcard gebruikt worden?

De anonieme creditcard wordt gebruikt voor verschillende aankopen. Om het anoniem aspect te bekijken kunnen deze voordelen je een eindje verder helpen namelijk:

  • Iemand kan er een cadeau kopen zonder dat iemand het kan achterhalen
  • Je kunt je geheel registreren op een datingsite waarbij niemand iets hoeft te weten.
  • De kaart gebruiken als cadeau voor een vriend
  • Het aanschaffen van iets die je allang wilde kopen

Enkele manieren worden ook afgeraden bij het betalen. Behalve het anoniem betalen kun je nog altijd denken aan buitenlandse rekeningen en ook cash geld die je bij je hebt. Bij deze twee manieren kun je anoniem zijn, maar soms ook illegaal zijn en zeker zijn ze niet aan te raden. Volgens de onderzoek blijft de anonieme creditcard de meest van veilige manier van betalen.

Tegenwoordig wordt het betalen met een creditcard toch wel meer gepromoot. Je kunt nu de meeste kroegen afrekenen waar je heel lang geleden moest bijbetalen als een kleine boodschap. Op zo een manier kunnen overvallers minder plekken vinden om hun ding te doen. Het zal altijd een kwalijke zaak zijn als cash geld vroeg of laat uit de omloop wordt gehaald. Mensen zullen zeker nog altijd cash nodig hebben bij bepaalde handelingen die gepleegd moeten worden.

Mastercard Classic Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 20

American Express Green Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
€ 60

Visa World Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 36,50

N26 Debitcard

Debit of credit?
Debit card

Wisselkoers opslag
slechts 1.7%

Jaarlijkse prijs
Gratis

Mastercard Gold Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 32,50

Knab Creditcard

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
Gratis