Start » Prepaid Creditcard » Paysafecard Prepaid Mastercard

Paysafecard Prepaid Mastercard

De Paysafecard creditcard is een handige prepaid creditcard om te gebruiken naast uw Paysafecard account. Met de Paysafecard creditcard kunt u handig online shoppen en pinnen net als bij een reguliere creditcard. Het voordeel is dat een BKR toetsing niet nodig is bij het aanvragen van deze kaart. Dus iedereen de Paysafecard creditcard aanvragen.

 

Paysafecard Prepaid Creditcard 

 

Verkrijgbaar Zonder BKR toetsing & slechts € 9,90 per jaar

 

 

 

Paysafecard creditcard Vergelijken

Veilig en eenvoudig betalen met de Paysafecard Mastercard

De Paysafecard MasterCard is een prepaid creditcard waarmee u veilig kunt betalen net als met een "gewone" reguliere creditcard. Laadt uw prepaid creditcard op via uw "My Paysafecard account" en betaal vervolgens online en offline overal waar MasterCard geaccepteerd wordt.

 

Uw Paysafecard MasterCard aanvragen in 3 stappen

Via onderstaande tekening kunt u in 3 stappen uw Paysafecard MasterCard aanvragen

 

1) Klik op --> Registreer: een Paysafecard account aanmaken is gratis en is tevens uw persoonlijke betaalrekening van Paysafecard

2) Bestel een Paysafecard MasterCard online, als u alles heeft ingevuld bij stap 1. Binnen 5-10 werkdagen heeft U de Paysafecard creditcard thuis.3) Activeer uw Paysafecard MasterCard en gebruik hem bij meer dan 35 miljoen verkooppunten die hem accepteren.

Let op!: bij het bestellen wordt de jaarbijdrage ter hoogte van €9,90 euro automatisch van uw "my paysafecard account" afgeschreven.

 

Paysafecard creditcard zonder BKR toetsing

Het tegoed van de Paysafecard MasterCard kan niet overschreden worden, er is dus geen gevaar op schulden en hierdoor is een BKR toetsing te Tiel niet nodig. Daarnaast wordt er geen verbinding gemaakt met uw bankrekening en wordt er geen creditcheck gedaan. Op deze manier betaalt u vrijwel anoniem, omdat Paysafecard geen gegevens uitwisselt met derden.

 

Paysafecard prepaid creditcard voor de jeugd*

Voor ouders die hun kinderen willen leren hoe ze om moeten gaan met betaalmiddelen zonder contant geld, is deze Paysafecard prepaid creditcard een uitkomst. Met de paysafecard MasterCard met prepaidoptie kan de jeugd haar eigen uitgaven goed controleren. U kunt heel eenvoudig het gewenste bedrag op de kaart laden die vervolgens door de jonge kaart gebruikt wordt. Veiligheid staat zoals altijd voorop: het bestellen van een kaart moet door de ouders goedgekeurd worden. Daarnaast kan hij alleen gebruikt worden op websites die de jonge gebruiker ook daadwerkelijk mag bezoeken.

 

Veiligheid en kwaliteit

De Paysafecard prepaid MasterCard voldoet aan alle relevante veiligheidsnormen. Bij het offline betalen in een restaurant, hotel of winkel moet alleen de viercijferige pincode worden ingevoerd en is een handtekening is niet nodig. Bij Paysafecard staat veiligheid en kwaliteit dan ook hoog in het vaandel.

 

Prepaid creditcard voor een zorgeloze vakantie

Er is niets vervelender dan er tijdens of na uw vakantie achterkomen dat uw creditcard gestolen of je vakantielimiet volledig overschreden is. In beide gevallen is een prepaid creditcard een handige oplossing; daarmee kunt u namelijk alleen dat geld opmaken dat u opgeladen hebt! Dankzij de volledige uitgavecontrole en de geringe risico's, staat niets een zorgeloze vakantie meer in de weg.

 

Betalen op het internet via de Paysafecard Mastercard

Een groot deel van de hedendaagse internet webwinkels vereist een creditcard als betaalmiddel en is betalen via iDEAL minder geschikt. De Paysafecard MasterCard biedt een veilig alternatief voor online internet shoppers en internetgamers. Wereldwijd betalen met volledige uitgavecontrole is via deze weg erg eenvoudig. Geld overmaken in het weekend en op feestdagen kan 24 uur per dag en 7 dagen per week!

 

my paysafecard
Paysafecard Mastercard Specificaties
Prijs per jaar (jaarbijdrage) € 9,90
Partnerkaart n.v.t. (*wel als ouder een prepaid creditcard voor de jeugd)
Bestedingslimiet €1000,-
Kosten geldopname pinautomaat € 3,50 tot 3% per opname
Wisselkoersopslag 2% toeslag bij betaling in vreemde valuta
Oplaadkosten 4% toeslag bij het opladen van de kaart
Openingskosten € 9,90
Opzegkosten Kaart vervalt wanneer er na 1 jaar geen € 9,90 wordt afgeschreven
Inactiviteitskosten n.v.t.
Paysafecard Mastercard Limieten Volwassenen creditcard *Jeugd prepaid creditcard
Maximaal tegoed op de kaart € 5.000,- € 1.000,-
Maximale oplading per dag € 5.000,- € 1.000,-
Maximale oplading per maand € 5.000,- € 2.000,-
Maximale oplading per jaar € 50.000,- € 24.000,-
Limiet per transactie € 1.000,- € 1.000,-
Pinlimiet bij pinautomaat per opname € 400,- € 400,-
Pinnen bij pinautomaat per dag € 400,-