Start » Prepaid Creditcard

Prepaid Creditcards vergelijken en aanvragen

Vind de beste prepaid creditcard zonder BKR toetsing die bij u past. 123creditcardvergelijk heeft alle prepaid creditcards in een overzicht gezet. Vergelijk prepaid creditcards met elkaar en vraag hem binnen enkele minuten aan.

 

Overzicht Prepaid creditcards zonder BKR toetsing:


Money2go Mastercard Prepaid

De Money2go Card Mastercard is een debit card voor iedereen vanaf 18 jaar, ongeacht inkomen. Simpel opladen via iDeal, ook contactloos betalen is mogelijk. Nu tijdelijk gratis in de maand oktober!

Prijs: € 9,95 | Zonder BKR toetsing


DB Card

De DB Card Prepaid MasterCard is aan te schaffen ongeacht uw BKR geschiedenis of inkomen. De DB card geeft u alle vrijheid en toch heeft u alle controle over uw uitgaven en is 3 jaar geldig.

Prijs: € 9,50 | Zonder BKR toetsing


GWK Travelex Prepaid Creditcard

Met deze GWK Cash Passport prepaid MasterCard heeft u de veiligheid van travellers cheques en een groter gemak. Voordat u aan uw zakenreis of vakantie begint boekt u een X-bedrag over naar de prepaid MasterCard en u kunt (bijna) overal ter wereld geld opnemen en wereldwijd betalen in winkels en restaurants.  

 

GWK Travelex Cash Passport

Prijs: € 14,95 | Zonder BKR toetsing


Mastercard Classic Prepaid

De Mastercard Classic Prepaid Card heeft alle voordelen net als de reguliere MasterCard Classic inclusief 180 dagen aankoopverzekering, maar dan verkrijgbaar zonder BKR toetsing. ACTIE: Nu €5,- GRATIS Cadeau!

Prijs: € 17,50 | Zonder BKR toetsing


Neteller Prepaid Creditcard

De Neteller MasterCard Creditcard is gekoppeld aan je online bankrekening van Neteller. Met deze debitcard kan je in combinatie de bankrekening wereldwijd betalingen uitvoeren en ontvangen. 

 

Prijs € 10,- | Zonder BKR toetsing


Paysafecard Creditcard

De Paysafecard creditcard is een prepaid of debit mastercard & makkelijk op te waarderen via iDEAL of een Paysafecard voucher. Voordat u de kaart kan bestellen dient u eerst een gratis online Paysafecard account aan te maken.

Prijs: € 9,90 | Zonder BKR toetsing


Skrill Creditcard

De Skrill Prepaid MasterCard heette voorheen de Moneybookers Prepaid Mastercard en behoort tot de goedkoopste prepaid creditcards.

Prijs: € 10,- | Zonder BKR toetsing


VIABUY Card

De Prepaid Viabuy Creditcard behoort tot de MasterCard familie. Om een Viabuy MasterCard aan te vragen is geen BKR-toetsing nodig, Verkrijgbaar in de kleuren goud en zwart.

Prijs: € 29,90 | Zonder BKR toetsing


Anwb Prepaid Creditcard

De Anwb Prepaid Visa card, maar dan in een prepaid creditcard uitvoering. Dat betekent geen inkomenseis, maar wel de voordelen van een creditcard, zoals een aankoopverzekering van 180 dagen!

Prijs: € 20,- | Zonder BKR toetsing


3V Card

De 3V Card Visa Prepaid Creditcard is 4 jaar geldig en zeer handig is gebruik. U kunt via de 3V card app zien wat uw saldo is op de debit card en tevens uw transacties bekijken.

Prijs: € 10,- | Zonder BKR toetsing


Liever op zoek naar een reguliere creditcard? Ga dan naar het creditcard overzicht.

 

Prepaid creditcard in het kort uitgelegd

Een prepaid creditcard ook wel debit card of debetkaart, is in feite geen reguliere creditcard. De reden hiervan is dat u er geen krediet mee kunt opnemen, maar deze zelf van tevoren moet opladen of opwaarderen. 

 

Prepaid creditcards verschillen van gewone creditcards op een aantal punten:

 

 • U betaalt altijd vooraf bij een prepaid creditcard. U ontvangt dus geen gratis uitstel van betaling tot aan het einde van de maand zoals bij een klassieke creditcard het geval is.
   
 • Alleen een positief saldo is mogelijk. U kunt nooit rood komen te staan. Ook is het niet mogelijk om aankopen in termijnen terug te betalen.
   
 • Prepaid creditcards worden minder vaak aanvaard. Autoverhuurbedrijven accepteren ze bijna nooit. U kunt een prepaid creditcard ook meestal niet gebruiken voor reserveringen, zoals bij hotels gebruikelijk is. Een prepaid Visa is in het gebruik dus niet hetzelfde als een gewone Visacard.
   
 • Omdat lenen is uitgesloten is een prepaid creditcard voor iedereen toegankelijk. Bij de aanvraagprocedure wordt dus niet gevraagd naar uw inkomen of gekeken naar uw schulden.
   
 • Een prepaid creditcard heeft een beperkte limiet. Om fraude te bestrijden gelden er veel striktere transactielimieten dan bij andere creditcards.
   
 • Er zijn meer verschillende kosten. Prepaid creditcards rekenen vaak kosten voor opladen, terwijl dit bij reguliere creditcards altijd gratis is. Daarnaast gelden er soms openings- en opheffingskosten. Als u de prepaid creditcard een tijdje niet gebruikt, moet u soms betalen voor inactiviteit. Alle verschillende kosten bij elkaar opgeteld kunnen flink oplopen.

 

Prepaid creditcard zonder BKR toetsing

Prepaid creditcards zijn ontstaan om creditcards ook toegankelijk te maken voor diegenen die er normaliter niet voor in aanmerking komen.

Omdat lenen niet mogelijk is met een prepaid creditcard, is er geen financieel risico voor de creditcarduitgever.

Daarom komt iedereen er voor in aanmerking, ongeacht de kredietwaardigheid. Een negatieve BKR notering is dus geen probleem bij een aanvraag van een prepaid creditcard.