N26

Gemiddeld beoordelen onze bezoekers deze kaart met “goed tot zeer goed”

Over N26

N26 is een mobiele bank gevestigd in Berlijn, Duitsland. Als mobiele bank is hun missie het veranderen van de manier waarop mensen met hun geld omgaan. De bank zorgt ervoor dat hun applicatie gebruiksvriendelijk is. Zij willen namelijk dan bankieren heel eenvoudig is, veilig en ook plezierig voor hun klanten. Het openen van een N26-bankrekening gaat niet alleen over in- of uitstappen. Het maakt het beheren van je persoonlijke financiën  ook eenvoudiger. Met N26 heb je de volledige controle over je geld en kun je bankzaken doen waar je maar ook bent. Je hebt de flexibiliteit om al je gegevens en instellingen in de N26-app te bekijken en bij te werken. Binnen enkele minuten kun je eenvoudig een account openen.

N
Zakelijk Gebruik

Deze creditcard is geschikt voor Nederlandse bedrijven en ZZP’ers.

N
Zakelijk Gebruik

Deze creditcard is geschikt voor Nederlandse bedrijven en ZZP’ers.

N
Zakelijk Gebruik

Deze creditcard is geschikt voor Nederlandse bedrijven en ZZP’ers.

Voor wie is de N26geschikt?

N26 biedt hun klanten ultieme flexibiliteit om hun financien bij te houden. Aankopen worden automatisch gecategoriseerd en gebruikers ontvangen direct meldingen van alle transacties. Zo weet je snel hoeveel je hebt uitgegeven aan dagelijkse inkopen. Zodra je account actief is, kun je op je smartphone en het account koppelen aan Google Pay. Een account wordt geleverd met een Mastercard-betaalpas die onmiddellijk kan worden vergrendeld als deze verliest. Buitenlandse betalingen kunnen worden in- of uitgeschakeld. N26 biedt slechts één account aan gebruikers aan, dat gewoon N26 wordt genoemd.  In Europa omvatten de premium accounts van N26 verschillende verzekeringspakketten, voordelen en partneraanbiedingen voor accounthouders.

Account aanmaken

Een aacount op N26 is heel eenvoudig. Je moet slecht enkele stappen uitvoeren

  • registreer online voor een account
  • download de N26-app op je telefoon
  • koppel de app aan smartphone

Iedereen kan een N26-bankrekening openen, zolang deze maar in de EU of EER woont. Om een ​​account te openen, heb je een postadres nodig in een van de landen waar N26 werkt, zodat je een mastercard toegestuurd kan krijgen. N26 is een perfecte reisgenoot. Gebruik de contactloze N26 card  overal ter wereld, zonder kosten of opwaarderingen in elke valuta. Met een reisverzekering em geen kosten voor geldopnames en kaartbetalingen wereldwijd, geniet je van je vrijheid. Wanneer je online betaalt met een N26 card zijn er geen opslagen en geen transactiekosten. Je kunt zelfs contant geld gratis opnemen in elke valuta bij geldautomaten over de hele wereld.

Voordelen N26

  • Maak gemakkelijk geld overmakingen. Verzend, ontvang en vraag geld aan
  • N26 werkte samen met TransferWise voor internationale betalingen, handig voor bijvoorbeeld ondernemers
  • N26-accounts ondersteunen Google Pay, makkelijk voor online winkelen
  • met de app van N26 kun je dagelijks je uitgaven- en opnamelimieten instellen en wijzigen
  • met MoneyBeam kun je direct geld sturen naar andere N26-gebruikers

N26 is dus een bank die is ontworpen om 100% digitaal te zijn. Als een N26-klant zijn geld uit de bank wilt halen, moeten ze naar een geldautomaat. Afgezien van het totale gebrek aan papier,  locaties en de afwezigheid van menselijke interactie is N26 hetzelfde als elke andere bank.

 

 

N26 aanvragen

 

Deze kaart in het kort

netto inkomenn.v.t.
leeftijd18 jaar
bkr-toetsNee
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitendirect afsluitbaar
downloadalg. voorwaarden 

Tip: Wil je de N26? Je kunt hem gratis aanvragen

Kenmerken N26

Naam kaart

N26

Credit of debit?

Debit card

Zakelijk of particulier

Particulier

Prijs per jaar

n.v.t.

Extra kaart

n.v.t. 

Betalingswijze

Vooraf opladen

Gespreid mogelijk?

Gespreid betalen niet mogelijk

Rente bij gespreid betalen

n.v.t.

Wisselkoers opslag

1.70%

Spaarrente

n.v.t.

Uitgever

MasterCard

Onafhankelijk van bank?

Onafhankelijk van bank

Vergelijkbare Creditcards

Geen vergelijkbare credit cards

Meer informatie?

Klik hier voor meer informatie

BKR toetsing nodig voor N26?

Voor de N26 card is een BKR toetsing niet vereist. De N26 Mastercard Debit is helemaal gratis bij een betaalrekening bij N26.

Hoe N26 opzeggen?

De N26 card kun je online eenvoudig opzeggen via een opzeggingsformulier. Nadien moet je de card doorknippen en vernietigen. Verder moet je ervoor zorgen dat je eerst het geld van je rekening haalt. 

Hoe N26 aanvragen?

De N26 card kun je eenvodig aanvragen zodra je een online bankrekening openent bij de N26

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de N26 card.

Hoe kan ik inloggen bij mijn N26?

Inloggen op je N26 card kan eenvoudig via je persoonlijke online account of door de N26 app te downloaden op je telefoon. Je  logt in op het account met behulp van een pincode, een vingerafdruk of gezichtsherkenning. 

N26 debitcard of creditcard?

De N26 Black Mastercard is een betaalpas oftewel debit card, wat betekent dat alle transacties in realtime worden uitgevoerd en direct worden afgeschreven van je rekeningsaldo. Met een N26-account ontvang je meldingen op je telefoon, zodat je op de hoogte bent van alles wat er met je account gebeurt. Dat helpt je om je budget te bewaken. Het is dus eenvoudig om in de N26-app in te checken als je genoeg geld hebt om uit te gaan. Op die manier wordt je kaart niet geweigerd.