Meest exclusieve en luxe creditcard

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Vergelijken

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 cards

Bekijken

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij het aanvragen van een creditcard.

Lees verder

Meest exclusieve en luxe creditcard aanvragen

American Express Flying Blue Silver card

De American Express Flying Blue Silver card is de beste keuze op dit moment als je een creditcard wilt. De kaart aanvragen is geheel gratis het eerste jaar, je bent verzekerd op reis bij aankopen en spaart ook nog eens punten op. Tevens wereldwijde acceptatie.

Platinum Cards zijn in de creditcard wereld de meest exclusieve kaarten en zijn hiernaast ook heel erg duur. Ze zijn ook het meest uitgebreide en luxe creditcards vooral in Nederland. Ze zijn een klein stapje hoger dan de goldcards.

De bestedingsruimte van de platinumcards zijn heel erg groot en het serviceniveau is hoog. De inkomenseisen die jaarlijks gelden bij de platinumcards zijn daarom ook heel erg hoog. Zo ook met de jaarlijkse kaartkosten. Jij kiest dan zelf welke je precies wilt. Ga je voor een luxe of chique creditcard.

Platinum creditcards

Ook is het zo dat de platinum kaart het beste scoort in de categorieën voordeligste, de beste prijs, en de verhouding in kwaliteit. Om een verschil te kunnen vinden tussen een Platinum card en een Gold card moet je naar enkele individuele creditcards kijken.

Dit is belangrijk omdat niet alle platinum cards hetzelfde zijn. Iemand met een klein budget hoeft geen platinum card aan te vragen.

De voordelen van deze kaart kunnen naar voren komen zeker op een goede tijd. Een instapkaart heeft momenteel een hoogte van 150- 200 euro. En per jaar liggen de kosten van de luxe American Express al zeker op 700 euro. Vele mensen kiezen voor deze kaart, omdat je een flink bedrag terug krijgt door het goede spaarprogramma van de AmEx.

Bestedingslimiet van de platinumcard

Afhankelijk van de kaart en de situatie wordt de afhankelijkheid van het bestedingslimiet van de platinumcard bepaald. Je hebt vaak een limiet van 5000- 10.000 euro. De mogelijkheid bestaat om de limiet omhoog te stellen en ook nog wat extra limiet aan te vragen.

Laten je inkomsten het toe? Dan kun je met een Mastercard creditcard een limiet krijgen van 25.000 euro. Het is helemaal anders bij de AMEX kaarten. Er is geen vastgesteld limiet hieraan verbonden. Dit is afhankelijk van persoon tot persoon.

Inkomenseisen platinum creditcard

Verdien je gewoon een uitkering? Dan is deze kaart ook niet voor jou. Een minimaal bedrag van 15000 euro moet jouw inkomen per jaar zijn. Je verdiencapaciteit moet zijn tussen de 60.000 euro en 70.000 euro voor de AMEX en AMEX FB kaarten. De inkomenseis bij de ING platinum is veel lager. Dit is zo vanwege het feit dat het eigenlijk geen platinum kaart is.

Service van platinum cards

De service die bij de platinum card zit is een van de hoofdzakelijke zaken. De aantrekkelijke bonussen zijn heel erg verleidelijk. Ook airport lounges worden toegankelijk voor je. Een van de tweede voordelen is dat je bij hotels en vluchten gratis upgrades krijgt zonder zelfs iets te doen.

Voor extra services kun je ook punten inwisselen. Hiernaast heb je en volgende zaak die ook zo uniek is de conciërge service. Bij deze persoon kan je bepaalde verzoeken afhandelen.

Reizen met een luxe creditcard

Reizen van het ene land naar het andere is heel erg leuk. Natuurlijk zit je in deze tijd liever thuis dan in het vliegtuig. Momenteel bieden Mastercard Black, American Express Platinum en de American Express Flying Blue airport lounges. Het sparen van punten is een hoofdzakelijk punt die platinum kaarten erg aantrekkelijk maakt.

Mastercard Classic Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 20

American Express Green Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
€ 60

Visa World Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 36,50

N26 Debitcard

Debit of credit?
Debit card

Wisselkoers opslag
slechts 1.7%

Jaarlijkse prijs
Gratis

Mastercard Gold Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 32,50

Knab Creditcard

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
Gratis