Mastercard Creditcard

Top 5 Mastercard Creditcards

De beste keuzes

1

Mastercard Classic

Goedkoop & Inclusief aankoopverzekeringen
2

Mastercard Classic

Prepaid
3

Mastercard Gold

Luxe creditcard & Incl. aankoopverzekeringen
4

Mastercard Black

Meest exclusieve creditcard
5

Bunq Travel Card

Beste kaart voor reizen

Mastercard Business Cards

2 goede keuzes

1

Mastercard Business

Wereldwijd geaccepteerd
1

Mastercard Corporate

Gratis rapportage programma

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

Mastercard aanvragen

Vrijwel overal ter wereld waar er betaalt dient te worden, kan het logo van Mastercard gezien worden en komt dat door de tientallen jaren aan ervaring die het bedrijf heeft binnen de financiële wereld. Ook de betrouwbaarheid van het zaken doen met Master Card, is een belangrijk punt die veel bedrijven ertoe overhaalt om betalingen ook via creditcard Mastercard plaats te laten vinden. Dit alles is de klant dus niet ontgaan en is het aanvragen van zo een creditcard dus daarom bovenaan het lijstje van personen die willen genieten van een betaalgemak die hun wereldwijd alle mogelijkheden biedt. Velen kiezen vanwege de betrouwbaarheid en de goede reputatie voor de creditcard Mastercard. Hierboven vindt je de verschillende creditcard opties van Mastercard welke je kan aanvragen.

Creditcard aanvragen mastercard

Voor het aanvragen creditcard mastercard, dien je aan een aantal gestelde eisen te voldoen. Je kunt een creditcard bij mastercard aanvragen wanneer je aan de volgende eisen kunt voldoen:

  • 18 jaar of ouder
  • Een Nederlands woonadres
  • Een maandelijks inkomen van minimaal €1150,-
  • Een mobiel telefoonnummer
  • Geen negatieve BKR-registratie

Wanneer je kunt voldoen aan de gestelde eisen, dan kun je jouw Mastercard creditcard gemakkelijk en snel aanvragen middels het online aanvraag formulier. Het proces wordt vanaf het moment dat jij jouw persoonlijke gegevens hebt ingevuld. Verder uitgevoerd door het ICS, hier heb je zelf geen werk meer aan. De duur van het verdere proces is ongeveer 2 weken. Dit proces bevat de productie van de kaart, het toetsen van jouw persoonlijke gegevens en het opsturen van de activeringscode.

Wanneer je niet kunt voldoen aan de BKR-toetsing, maar toch gebruik wil maken van de voordelen die een creditcard te bieden heeft. Dan is een creditcard zonder BKR toetsing hier een goed alternatief voor.

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Vergelijken

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Bekijken

Prepaid creditcards

Bekijk de beste prepaid creditcards

Bekijk aanbod

Betrouwbaarheid Mastercard credit card

Iedereen heeft wel wat argwaan wanneer het erop aankomt om hun transacties plaats te laten vinden middels een netwerk, maar is dat alles wel goed geregeld bij Master Card. Het heeft allemaal zijn oorsprong in het verleden en was het bedrijf al actief in de jaren 70. Met de komst van de eerste netwerken geschikt voor de financiële sector, werd de vraag ook groter voor een groter betaalgemak wereldwijd en speelde de Mastercard credit card in op die behoefte. Initieel kon er alleen van de kaart gebruik gemaakt worden bij een beperkt aantal banken en samenwerkende bedrijven, maar kwam daar snel verandering in toen men zag dat het om een betrouwbare betaalmethode ging. Het begrip Master Card was zo geboren en niet meer weg te denken binnen de financiële wereld. Het principe waarop de kaart is gebaseerd, is ook aantrekkelijk omdat het de mogelijkheid biedt om zonder het benodigd bedrag daadwerkelijk op de bank te hebben, toch betalingen te kunnen verrichten. Er wordt namelijk krediet (vandaar de naam creditcard) geboden en zie je dat gewoon als een kort lopende lening die je met de creditcard op elk moment kunt nemen, zonder dus eerst vooraf op toestemming van de bank te wachten. Dat komt dus in tal van gevallen goed uit en zal je het opgenomen bedrag wel terug moeten betalen volgens de geldende afspraken.

De vele mogelijkheden die de Mastercard creditcard biedt

De klant is altijd koning en wordt er Master Card daarom rekening gehouden met de financiële slagkracht van al haar klanten. Niet iedereen heeft dezelfde mogelijkheden en houdt men daar wel rekening mee. Zo is er de voor de starters de Mastercard Standaard en beschikt deze over tal van mogelijkheden zoals online betalen, reserveren van een hotelkamer of als borg voor een huurauto. Wie over contant geld nodig heeft, kan ook contant geld opnemen via een betaalautomaat. De limiet is verschillend en hangt onder meer af van de bankinstelling waar de aanvraag gedaan is voor de creditcard. Wie wat meer geld wil besteden, kan kiezen voor een Mastercard Gold. Niet alleen ligt de limiet er hoger, maar komt de kaart ook samen met reisverzekering. De kaarthouder kan zo met een rustig gevoel op reis en zal schade aan de bagage bijvoorbeeld vergoed worden.

Er zijn verschillende behoeftes wanneer het erop aankomt om een creditcard aan te vragen en is de Master Card Platinum daarom de beste kaart om mee te nemen op reis of te gebruiken voor grote betalingen. Het is daarom ook een kaart die bij voorkeur wordt gebruikt door zakenlui en wordt er ook een uitgebreide aankoopverzekering erbij geleverd. Haast alle aankopen zijn zo verzekerd tot een periode van een aantal maanden en is dat welkom wanneer er sprake is van schade, verlies of diefstal.

Top of the line is de Master Card World Elite en wordt je als kaarthouder wel helemaal in de watten gelegd. Zo kan er gerekend worden op persoonlijke assistentie en dat ook wel 1x24u. Niet alleen maar betalingen kunnen met de creditcard worden verricht, maar is er dus ook sprake van een dienstverlening die verder strekt dan dat.

Grip op je financiën met het Mastercard online overzicht

Alle uitgaves dienen natuurlijk als kaarthouder bijgehouden te worden en zorgt Master Card daar ook voor. Zo wordt er op maandbasis elke keer een compleet overzicht opgestuurd waarop alle transacties aangegeven zijn en waar er ook aangegeven is hoe hoog het credit opgelopen is en hoe de aflossing plaats moet vinden. Over het uitstaand krediet dient er rente betaalt te worden en is dat niet nodig wanneer het verschuldigd bedrag binnen de vastgestelde termijn in een keer afgelost wordt. Voor het gebruik van de creditcard, dient er elk jaar een bedrag betaalt te worden en verschild dat niet alleen per kaart, maar ook aan de hand van de bankinstelling die de aanvraag in orde zal maken. Aan zo een Master Card is er namelijk altijd een bankrekening gekoppeld en worden alle overmakingen via betreffende rekening verricht. Dit biedt ook een hoge mate van zekerheid die ervoor zorgt dat de creditcard ook wereldwijd wordt geaccepteerd als borg.

Prepaid creditcard Mastercard

Wie de behoefte niet heeft aan een creditcard of die vanwege omstandigheden niet kan of wil aanvragen, zal wel geholpen worden met een prepaid Mastercard. Die biedt ongeveer dezelfde voordelen van een normale creditcard, maar met dien verschil dat alleen het tegoed die op de kaart is opgewaardeerd, gebruikt kan worden. Zo sta je nooit in het rood en kunnen tal van betalingen ermee verricht worden, ook internationaal. Voor de aanvraag worden er natuurlijk wat minder eisen gesteld en geschikt voor zij die op korte termijn over een betaalmogelijkheid moeten beschikken om bijvoorbeeld online aankopen te verrichten.

Met Master Card is het dus altijd veilig betalen, vooral met de Master Card Identity Check en geldt dit systeem voor alle betalingen, ongeacht waar die plaatsvinden en bij welk apparaat. Indien er onverhoopt toch wat mis kan gaan, dan staat Master Card er altijd garant voor om de geleden schade te vergoeden. Elke online betaling kan zo ook gerust plaatsvinden en is de kans op fraude ook zeer klein.

Kosten Mastercard

Het is ook altijd goed om de bijkomende kosten in de gaten te houden. Zo wordt er een klein bedrag in rekening gebracht wanneer er sprake is van een omzetting in een andere valutasoort. Master Card is ook bekend om de Debitcards en zijn die geschikt om relatief grote betalingen te verrichten en biedt het meer voordelen dan een prepaid card. Voor de debitcards zijn er ook de Standard, Enhanced en World Debit Mastercards beschikbaar en is de aanvraag ook via een bank te richten.

 

Hoe lang duurt de aanvraag van een Mastercard creditcard?

De aanvraag procedure van een Mastercard creditcard, duurt na voldoen aan de gestelde eisen hiervoor ongeveer twee weken. Deze procedure is inclusief de productie van de kaart, de BKR-toetsing en het opsturen van de activeringscode.

Is Mastercard betrouwbaar binnen de financiële sector?

Ja, Mastercard staat bekend als een uiterst grote en betrouwbare speler binnen de financiële sector, met een behoorlijke staat van dienst. Het bedrijf is vanaf de jaren 70 al actief binnen deze sector en is uitgegroeid tot één van de, dan wel niet de grootste partij.

Mastercard Classic Prepaid

Debit of credit?
Debit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 1,50

Mastercard Gold Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 32,50

Mastercard Black Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 204

Mastercard Business

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€39,-