Mastercard Corporate

Gemiddeld een 7,8 op basis van vele reviews

Over Mastercard Corporate

Mastercard is een wereldwijde creditcardbedrijf dat samen met financiële instellingen creditcards uitgeeft. De door het bedrijf gedistribueerde creditcards worden gedaan onder het merk mastercard. Het is een van de drie belangrijkste creditcards  die bij leveranciers over de hele wereld wordt geaccepteerd. Het krediet dat aan kaarthouders wordt verstrekt, wordt beheerd door de financiële instelling die de kaart uitgeeft en niet door mastercard zelf. De Corporate Mastercard biedt een nieuw niveau van efficiëntie die geschikt is voor bedrijven. Je kunt online het gebruik en de uitgaven van de kaart controleren. Deze corporate card is ideaal voor bedrijfseigenaars en hun werknemers.  Het maakt het reizen en de aanzienlijke zakelijke uitgaven van een bedrijf veel makkelijker. Gaat het om zakelijke aankopen of een zakenreis, dan is het essentieel dat je gebruik maakt van het juiste systeem om  de uitgaven van het bedrijf te beheren. Als ondernemer kun je met de corporate card wereldwijd zaken doen. Zo kun je eenvoudig en veilig op meer dan 35 miljoen adressen over de hele wereld betalen.

N
Zakelijk Gebruik

Deze creditcard is geschikt voor Nederlandse bedrijven en ZZP’ers.

N
Zakelijk Gebruik

Deze creditcard is geschikt voor Nederlandse bedrijven en ZZP’ers.

N
Zakelijk Gebruik

Deze creditcard is geschikt voor Nederlandse bedrijven en ZZP’ers.

Voor wie is de Mastercard Corporate geschikt?

Een mastercard corporate biedt ook uitgebreide mogelijkheden om controle te houden over de uitgaven van medewerkers.  Dit wordt gedaan door middel van  analyses, rapportages en een koppeling met een boekhoudpakket. Hierdoor krijgen ondernemers controle en een diepgaand overzicht in de bedrijfsuitgaven. Bij de aanvraag voor een corporate card kun je zelf een limiet aangeven voor de card. Vraag je voor meerdere medewerkers een card aan en is de verwachting dat zij een verschillende gebruiksintensiteit hebben? Dan kun je de limiet ook per medewerker aangeven. Het wijzigen van limieten is altijd mogelijk. Een corporate card kun je aanvragen voor wel meer dan 50 medewerkers.

Voordelen van mastercard corporate

  • inzicht in alle transacties per medewerker
  • facturatie volledig af te stemmen op huidige declaratieproces
  • eenvoudig analyseren en rapporteren
  • mogelijkheid om bepaalde transacties uit te sluiten
  • mogelijkheid om bepaalde transacties van medewerkers direct in rekening te brengen met het bedrijf

De mastercard corporate is speciaal ontworpen voor bedrijven. Met een mastercard kun je de kaartrekening controleren. Dit betekent dat je transacties die zijn gedebiteerd op de kaarten kunt volgen en het beschikbare saldo kunt controleren. Elke maand ontvang je dus een overzicht van alle transacties op je account. Dit maakt het gemakkelijk voor het personeel om hun declaraties te voltooien. Alle betalingen worden samen verzameld en je krijgt dan een algemene factuur in plaats van verschillende facturen. Als ondernemer profiteer je ook van een langere kredietperiode.

Mastercard Corporate aanvragen

 

Deze kaart in het kort

netto inkomenNiet van toepassing, zolang er geld wordt gestort 
leeftijd18 jaar
bkr-toetsJa
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitendirect afsluitbaar
downloadalg. voorwaarden 

Tip: Wil je deze Mastercard Corporate? Je kunt hem gratis aanvragen

Kenmerken Mastercard Corporate

Naam kaart

Mastercard Corporate

Credit of debit?Debit card
Zakelijk of particulier

Zakelijk 

Prijs per jaar

Prijs per jaar: € 39,- per card

Extra kaart 

Extra kaart mogelijk

Betalingswijze

Online betalen

Gespreid mogelijk?

Gespreid betalen niet mogelijk

Rente bij gespreid betalen

Rente vrije periode van 21 dagen

Wisselkoers opslag 

Wisselkoers opslag 2.50%

Spaarrente 

Spaarrente 0.20%

Uitgever 

Uitgever ICS

Onafhankelijk van bank?

Wel afhankelijk van bank

Vergelijkbare Creditcards

Geen vergelijkbare creditcards

Meer informatie?

Met de Mastercard Corporate heb je een wereldwijd betaalgemak, inzicht over je transacties en kun je veilig online betalen

BKR toetsing nodig voor Mastercard Corporate?

Voor de Mastercard Corporate is een BKR toetsing vereist

Hoe Mastercard Corporate opzeggen?

Om de Mastercard Corporate op te zeggen kun je een opzeggingsformulier invullen en opsturen naar de creditcard maatschappij

Hoe Mastercard Corporate aanvragen?

Om een Mastercard Corporate aan te vragen kun je een aanvraagformulier invullen en opsturen naar de creditcard maatschappij

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de Mastercard Corporate

Hoe kan ik inloggen bij mijn Mastercard Corporate ?

Inloggen voor je Mastercard Corporate kan online op je persoonlijke creditcard account

Mastercard Corporate debitcard of creditcard?

Het gebruik van een debit mastercard om je financiën te beheren is handiger dan het gebruik van cheques. Dit omdat het geld direct van je betaalrekening wordt afgetrokken. Zo kun je bijhouden hoeveel je precies uitgeeft. De debit mastercard wordt geaccepteerd op miljoenen handelslocaties wereldwijd, waaronder restaurants, hotels en online winkels. Ook kun je er zelfs maandelijkse rekeningen mee betalen.

Bij het gebruik van een credit card krijg je het geld voorgeschoten. Dit maakt het moeilijker om bij te houden hoeveel je precies hebt uitgegeven. Bij een credit card krijg je dus het geld op krediet. Aan het eind van de maand moet je dus het bedrag dat je hebt uitgegeven terug betalen.