Start » e-Wallet » Skrill Account

Skrill Account

Skrill e-Wallet

Skrill is een online digitaal e-wallet betaalsysteem ook wel een digitale bankrekening en is vergelijkbaar net als Paypal. U kunt met een Skrill account geld sturen en ontvangen via een e-mail adres. Een Skrill e-Wallet account is ideaal naast uw lopende bankrekening.

 

Skrill Mastercard Creditcard

Daarnaast biedt Skrill de Skrill prepaid creditcard Mastercard aan die gekoppeld kan worden aan uw account. Hierdoor kunt wereldwijd zowel online als offline betalen op plaatsen waar Mastercard wordt geaccepteerd. En u kunt met de Skrill Card geld van uw account opnemen bij een geldautomaat.

Skrill Account Opwaarderen met iDEAL of Paysafecard Voucher

Om uw Skrill account te kunnen gebruiken, moet u er eerst geld op storten. U kunt eenvoudig opwaarderen met iDEAL. Skrill accepteert daarnaast ook bankoverschrijvingen en andere betaalmethoden.

 

Naast het iDEAL opwaarderen, gebruiken veel mensen de Paysafecard voucher. De Paysafecard is een opwaardeerbon of voucher die u bijna overal kunt kopen, zoals bij een tabakswinkel, het Kruidvat, de Primera of een tankstation. Deze opwaardeerbon of voucher bestaat uit een pincode net zoals een beltegoed opwaardeerbon. Na het invoeren van deze pincode is uw account opgewaardeerd. Deze opwaardeerbonnen zijn verkrijgbaar in bedragen van 10, 25, 50 en 100 euro.

 

Skrill gebruiken voor online betalingen

Met uw Skrill account kunt u op terecht bij veel webshops. Op deze manier kunt u Skrill gebruiken als een vervanging van een creditcard bij online winkelen. Het aantal Nederlandse webshops dat Skrill accepteert is nog niet zo groot maar internationaal wordt Skrill uitgebreid geaccepteerd.

Daarnaast wordt Skrill ook geaccepteerd bij de meeste online poker sites en casino’s.

Skrill Prepaid Creditcard

Naast de online betaalmogelijkheden van een Skrill account is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te vragen. Deze prepaid creditcard is gekoppeld aan uw account en werkt als een (bijna) volwaardige Mastercard. Hiermee worden de plaatsen waar u kunt betalen met Skrill uitgebreid tot alle plaatsen waar een Mastercard creditcard wordt geaccepteerd, zowel online als offline. Dit betekent dat u vrijwel overal kunt betalen met uw Skrill account (en dus indirect met iDeal). De meeste autoverhuurders accepteren geen prepaid creditcards, als u uw Skrill Card hiervoor wilt gebruiken neem dan voor boeking contact op met de verhuurder om te vragen of de kaart geaccepteerd wordt.

 

Let op! U kunt met deze Skrill Mastercard (nog) niet betalen bij onbemande tankstations of gebruiken als borg bij een huurauto. Bij bemande tankstations is dit geen probleem.

Skrill Card Aanvragen

Deze Skrill Card kost slechts €10,- euro per jaar. Dit is goedkoper dan de meeste andere (prepaid) creditcards en ook de overige gebruikskosten zijn laag gehouden, zoals het pinnen bij een geldautomaat. Deze opnamekosten van 1,80 euro is het laagst van alle prepaid creditcards! Na aanvraag ontvangt u de prepaid creditcard binnen 7 tot 10 werkdagen per post. De pincode en de kaart worden allebei apart opgestuurd.

Een Skrill Mastercard aanvragen is binnen een paar minuten geregeld. U moet wel eerst een gratis Skrill account aanmaken en openen.

 

Geen BKR Toetsing

Omdat de Skrill card een prepaid creditcard is, worden er geen krediet checks gedaan bij het BKR te Tiel en kan iedereen dus ongeacht inkomsten of financiële situatie een Skrill Mastercard aanvragen. Bij een negatieve BKR notering is het nogmaals geen probleem om deze card aan te vragen.

 

Kosten Skrill Card

Een overzicht van de belangrijkste kosten van een Skrill Mastercard kunt u hieronder zien. Dit overzicht is ter indicatie. Kijk voor de zekerheid altijd op de website van Skrill, omdat wijzigingen met enige regelmaat worden gewijzigd.

Voor mensen die hun Skrill account willen gebruiken om geld te ontvangen, als je bijvoorbeeld online een dienst of product verkoopt gelden andere tarieven.

Site nog niet in het Nederlands

Skrill is een Brits bedrijf en hoewel een Nederlandse betaalmethode als iDeal wordt geaccepteerd, is de site zelf nog niet in het Nederlands. Ook de communicatie met Skrill verloopt in het Engels. Als dit een probleem voor u is dan kunt u beter naar een E-Wallet provider zoals Paysafecard kijken waarbij Nederlands wel wordt ondersteund.

 

Skrill Prepaid Mastercard Kosten
Pasbijdrage €10,- euro per jaar (de goedkoopste pasbijdrage van alle prepaid creditcards!)
Overmaken via Bank Gratis (duur 3-5 werkdagen)
Geld storten via iDEAL 1% fee
Geld storten via Paysafecard Voucher 7% fee
Geld storten via Sofort Banking 1,5% fee
Geld storten via Trustly 1% fee
Geld storten via Neteller 1,9% fee
Geld terugstorten naar bank €3,95 euro
Online/offline betalingen Gratis
Geldopname pinautomaat €1,80 euro

Nog geen GRATIS Skrill Account? Maak er nu 1 aan:

Al een Skrill Account, maar geen Skrill Card? Nu Card Aanvragen:

Extra info Skrill Mastercard

LET OP! Om een Skrill Prepaid Creditcard te kunnen aanvragen, moet u wel eerst een gratis Skrill account aanmaken wanneer u deze nog niet heeft.