Start » e-Wallet » Neteller Account

Neteller Account

 

Wat is Neteller

Neteller is een e-Wallet provider, ook wel uitgever. Bij Neteller kunt u een gratis account aanmaken waar u geld op kunt storten, maar ook kunt betalen en overmaken. U moet dit zien als een digitaal rekeningnummer. Heel handig voor naast uw lopende bankrekening.

 

De voordelen van Neteller

De voordelen van een Neteller account zijn er niet niet 1, maar een heleboel. Zo kunt u:

  • Super snel geld overmaken en ontvangen naar vrienden en familie, zelfs in het weekend.
  • Anoniem geld ontvangen en overmaken.
  • Geen maandelijkse kosten, want een Neteller account is gratis.
  • Lage transactiekosten
  • Veel verschillende manieren om op te waarderen
  • Een Neteller+ Prepaid Card er aan koppelen, zodat u ook kunt pinnen en betalen bij (online) winkels vanaf uw Neteller account. 

Neteller Account opwaarderen

Om uw Neteller account te kunnen gebruiken, moet u er eerst geld op storten. U kunt eenvoudig opwaarderen met iDEAL. Neteller accepteert daarnaast ook bankoverschrijvingen en een heleboel andere opwaardeer methodes.

 

Opwaarderen met Paysafecard 

Naast het iDEAL opwaarderen, gebruiken veel mensen de Paysafecard voucher. De Paysafecard is een opwaardeerbon of voucher die u bijna overal kunt kopen, zoals bij een tabakswinkel, het Kruidvat, de Primera of een tankstation. Deze opwaardeerbon of voucher bestaat uit een pincode net zoals een beltegoed opwaardeerbon. Na het invoeren van deze pincode is uw account opgewaardeerd. Deze opwaardeerbonnen zijn verkrijgbaar in bedragen van 10, 25, 50 en 100 euro.

Een Paysafecard account aanmaken is gratis!

Kosten Net+ Prepaid MasterCard

Een overzicht van de belangrijkste kosten van een Neteller Mastercard. Dit overzicht is ter indicatie, kijk voor de zekerheid altijd op de website van Neteller, omdat wijzigingen regelmatig worden gewijzigd.

Voor mensen die hun Neteller account willen gebruiken om geld te ontvangen, als u bijvoorbeeld online een dienst of product verkoopt gelden andere tarieven.

Opwaarderen bij Neteller Fee
Pasbijdrage Neteller+ Card €10,- euro per jaar
Geldopname Pinautomaat €4,- euro
iDEAL 1%
Bitcoin 5%
Fast Bank Transfer Gratis
Giropay Gratis - 1,5%
International Bank Transfer Gratis
Local Bank Deposit Gratis
Maestro Debit Card 1,9 - 4,95%
Mister Cash Instant Voucher Payment 1,5%
MasterCard 1.9 - 4.95%
MasterCard Debit 1.9 - 4.95%
Paysafecard 7%
Skrill 1.9%
Visa 1.9 - 4.95%
Visa Debit Card 1.9 - 4.95%
Visa Electron 1.9 - 4.95%

Neteller gebruiken voor online betalingen

Met uw Neteller account kunt u terecht bij veel webshops. Op deze manier kunt u Neteller gebruiken als een vervanging van een creditcard bij online winkelen. Het aantal Nederlandse webshops dat Neteller accepteert is nog niet zo groot maar internationaal wordt Neteller uitgebreid geaccepteerd.

Daarnaast wordt Neteller ook geaccepteerd bij de meeste online poker sites en casino’s en online weddenschap websites.

 

Neteller+ Prepaid Creditcard

Naast de online betaalmogelijkheden van een Neteller account is het mogelijk om een prepaid creditcard aan te vragen. Deze prepaid creditcard is gekoppeld aan uw account en werkt als een (bijna) volwaardige Mastercard. Hiermee worden de plaatsen waar u kunt betalen met Neteller uitgebreid tot alle plaatsen waar een Mastercard creditcard wordt geaccepteerd, zowel online als offline. Dit betekent dat u vrijwel overal kunt betalen met uw Neteller account (en dus indirect met iDeal). De meeste autoverhuurders accepteren geen prepaid creditcards, als u uw Neteller+ Card hiervoor wilt gebruiken neem dan voor een boeking contact op met de verhuurder om te vragen of de kaart geaccepteerd wordt.

 

Let op! U kunt met deze Neteller Mastercard (nog) niet betalen bij onbemande tankstations of gebruiken als borg bij een huurauto. Bij bemande tankstations is dit geen probleem.

Neteller+ Card Aanvragen

Deze Neteller prepaid creditcard kost slechts €10,- euro per jaar. Dit is goedkoper dan de meeste andere (prepaid) creditcards en ook de overige gebruikskosten zijn laag gehouden, zoals het pinnen bij een geldautomaat. Deze opnamekosten bedragen dan €4,- euro.

Na aanvraag ontvangt u de prepaid creditcard binnen ongeveer 10 werkdagen per post. De pincode en de kaart worden allebei apart opgestuurd.

 

Geen BKR Toetsing

Omdat het een prepaid creditcard is, worden er geen krediet checks gedaan bij het BKR te Tiel en kan iedereen dus ongeacht inkomsten of financiële situatie een Skrill Mastercard aanvragen. Bij een negatieve BKR notering is het nogmaals geen probleem om deze card aan te vragen.

 

Website nog niet in het Nederlands

Neteller is net als Skrill een Brits bedrijf en hoewel een oer-Hollandse betaalmethode als iDeal wordt geaccepteerd, is de website zelf (nog) niet in het Nederlands. Ook de communicatie met Neteller verloopt in het Engels. Als dit een probleem voor u is dan kunt u beter naar een E-Wallet provider zoals Paysafecard kijken waarbij Nederlands wel wordt ondersteund.