Disclaimer

Door het gebruik van deze vergelijkingssite ook wel 123CreditcardVergelijk genaamd, accepteert u deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

123Creditcardvergelijk kan niet instaan voor de onjuistheden van de op deze website https://www.123creditcardvergelijk.nl voorkomende gegevens. 123Creditcardvergelijk aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door de afwezigheid of onjuistheid van de op deze website weergegeven informatie gegevens.

Aan de informatie op https://www.123creditcardvergelijk.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Lees altijd eerst de algemene productvoorwaarden en financiële bijsluiter voordat u een financieel product aanvraagt dan wel koopt.

Links naar websites van derden

123Creditcardvergelijk is niet verantwoordelijk voor de inhoud en staat niet in voor de websites waarnaar verwezen wordt buiten het websitedomein [www.123creditcardvergelijk.nl].

Klacht

Heeft u een klacht over deze site of zijn er onjuistheden, laat het ons dan alstublieft weten via ons contactformulier.

Wanneer u een klacht heeft over uw creditcard, dan dient u zich te wenden tot de desbetreffende creditcard maatschappij, e-Wallet provider of Bank. Alleen zij hebben een klantrelatie met u en beschikken over uw gegevens. 123Creditcardvergelijk heeft geen inzicht in uw gegevens en zullen deze dan ook nietopvragen dan wel bezitten in de toekomst.

Na de klacht

Heeft u uw klacht ingediend bij uw creditcardaanbieder en komt u er nog steeds niet uit, neem dan contact op met een klachteninstituut waarbij de creditcardaanbieder is aangesloten, zoals bijvoorbeeld het Kifid. Voor bemiddeling kunt u uw klacht voorleggen bij het Klachtenkompas.

Privacy

Meer informatie betreffende uw privacy verwijzen wij u graag door naar onze privacyverklaringspagina.