Crypto Creditcard

Gratis Crypto ATM kaarten

5 beste keuzes…

1

Trastra Card

Eenvoudig in gebruik
2

Bitpanda Card

Eenvoudig in gebruik
3

Binance Card

Van meest populaire exchange
4

Wirex

Fiat & Crypto card
5

Crypto.com

Gratis eerste jaar
6

Coinbase Card

Nieuw, fijn gebruikersgemak

Top 5 creditcards

(normale creditcards)

1

Mastercard Classic

Gratis eerste jaar
2

Mastercard Classic

Veel gekozen
3

American Express Green Card

Gratis eerste jaar
4

Visa World Card

Wereldwijd populair
5

N26 Card

Populair in NL & Duitsland

Om de crypto creditcard te gebruiken is het belangrijk te weten wat de cryptocurrency is. Het is zoals er overal wordt aangegeven een revolutionair betaalsysteem. De impact hiervan is heel erg groot. Het is ook meer dan goed dat je tegenwoordig met een bijbehorende pas kan betalen in verschillende winkels. Dit wordt prepaid crypto creditcard genoemd. Het gaat hier om een betaalkaart, die via het VISA/ Mastercard werkt.

De coins kun je als euro’s gebruiken als je een prepaid crypto creditcard hebt. Waar je je ooit bevindt van de wereld, je kunt ze gerust gebruiken. Het is meer een betaalkaart dan een creditcard. Om je eigen bitcoins te gebruiken kun je gerust met je prepaid crypto creditcard betalen op verschillende plekken waar ze een Mastercard- creditcards gebruiken. Deze kaart kan gezien worden als de verbinding tussen Bitcoin Wallet en het netwerk van de Mastercard.

Creditcardnummers aanmaken met crypto prepaid creditcard

Met je prepaid crypto creditcard van bijvoorbeeld Crypto.com kun je tijdelijk creditcardnummers aanmaken. Deze kun je gebruiken om betalingen te doen op het Mastercard Netwerk. Met de fysieke kaart die je normaal met een paar dollars kunt kopen, kun je in de winkel betalen voor aankopen die je gedaan hebt. De prepaid crypto creditcard kun je vergelijken met de telefoonkaart van heel vroeger.

Je plaatst wat geld erop en je kunt ermee bellen. Hetzelfde met de prepaid cryptocard. Je stort eerst geld in je wallet. Dit bedrag zal dan de bitcoins vertegenwoordigen. En met de bitcoins kun je dan betalingen verrichten. en op een ander beurt kan de bitcoin teruggerekend worden naar euro’s.

Voordelen van Bitcoin creditcard

Je kunt voorkomen dat je gaat werken met traditionele banken en de bijbehorende kosten, doordat je gebruik gaat maken van de prepaid kaart. Je hebt de geheel controle over je geld en niemand kan jou beperkingen opleggen. Deze kaart is een uitkomst voor degene die een grote waarde hecht aan zijn of haar financiële privacy en ook nog financieel vrijheid.

Bij een creditcard is het duidelijk dat de uitgaven pas aan het einde van de maand worden betaald. Het geval bij een prepaid kaart van Wirex is helemaal anders. De betalingen worden direct verwerkt. Je komt nooit de nadelen van de creditcard tegen.

Bij de normale creditcard geldt dat je kredietwaardig moet zijn om verschillende betalingen te doen die voorgeschoten worden door de bank als een soort van lening. Dit gebeurt dan via een soort van toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Je hebt nooit meer last hiervan als je overstapt naar een prepaid crypto creditcard.

Wat is een crypto creditcard nou precies?

Als gebruiker maak je direct gebruik van het geld dat op de rekening staat. Het tegoed dat je hebt wordt direct afgeboekt. Dit maakt dat er niet echt een verschil is tussen een prepaid creditcard en een debitcard.

De crypto creditcard van bijvoorbeeld Coinbase of Binance moet je zien als een betaalkaart die je kan gebruiken om bitcoins of andere virtuele munten om te zetten naar euro’s via het Visa of Mastercard netwerk. De werking hiervan is als een normale pinpas, op basis van je eigen geld dat je op je rekening hebt staan.

Eigenschappen van crypto creditcards

Je kunt dus crypto creditcards heel gemakkelijk te verkrijgen. Je kunt een heleboel verschillende creditcards krijgen voor verschillende valuta die je maar wilt gebruiken. Ze hebben allemaal hun eigen waarde en de een is iets lastiger dan de ander. De meeste cryptovaluta die gemaakt zijn voor de beurs een eigen creditcard. Ze verschillen wel in eigenschappen, maar in de meeste gevallen lijken ze normaal op elkaar.

Ten opzichte van de normale creditcard verschillen ze wel. Het is toch nog steeds gangbaar om een normale creditcard aan te vragen en bij je te hebben. Hoewel de cryptocurrency en de cryptocard zoals Swipe card, populairder worden tegenwoordig. Deze kaarten zullen zeker vaker worden aangevraagd op het moment wanneer ze op meerdere plekken gebruik kunnen worden voor betalingen van aankopen.