Start » Creditcards » Zonder limiet creditcard

Creditcards Zonder Limiet

Hier vindt u creditcards zonder limiet. Bij de meeste creditcards bent u gebonden aan een vooraf afgesproken maximaal limiet. Als u dit limiet heeft bereikt en u wilt toch ergens pinnen of betalen dan zal deze betaling afgewezen worden. Bij deze creditcards met een onbeperkt limiet hoeft u zich nooit druk te maken of u uw maximale limiet heeft bereikt. U kunt dus altijd en overal betalen en pinnen.

 

Welke Creditcard Maatschappij biedt dit aan?

Deze creditcard zonder limiet is vrij exclusief en niet iedereen zal hiervoor in aanmerking komen. U moet over ruim voldoende jaarsalaris beschikken. De creditcardmaatschappij die deze kaarten aanbiedt, is American Express. Om een American Express Card aan te kunnen vragen zal een strenge kredietcheck gevoerd worden o.a. bij het BKR te Tiel en aan de hand van loonstroken. Natuurlijk erg logisch bij creditcards waar u niet gebonden bent aan een maximaal limiet.

 

Betaling einde van de maand

Omdat American Express de enige creditcard aanbieder is die geen limiet hanteert op de creditcard. Deze aanbieder schrijft echter wel, net als alle andere creditcardverstrekkers, elke maand het volledige bedrag dat je hebt uitgegeven af van je betaalrekening. Staat er niet genoeg geld op je betaalrekening, dan zet de maatschappij de creditcardschuld om in een lening en betaal je hier rente over.

 

Overzicht Creditcards Zonder limiet: