Start » Creditcards » Zonder BKR creditcard

Creditcards zonder BKR toetsing

Een creditcard zonder BKR toetsing aanvragen? Dit is mogelijk wanneer u een negatieve BKR notering heeft staan en niet in aanmerking komt voor een reguliere creditcard.

U kunt dan wel een prepaid creditcard aanvragen of een debit card. Op deze kaart wordt geen krediet verstrekt en zodoende hoeft er ook geen kredietcheck plaats te vinden. U laadt de prepaid creditcard zelf van tevoren op met iDEAL of een opwaardeerbon of voucher van Paysafecard.

Andere creditcards zonder BKR toetsing kunt u hieronder vinden.

 

Tip! Lees ook eens het artikel creditcard aanvragen met een BKR registratie


VIABUY Creditcard

Een fijne prepaid creditcard die te gebruiken is als een creditcard en zelfs een bankkaart, doordat deze kaart een eigen IBAN-nummer heeft. U kunt met deze VIABUY creditcard hier rustig uw loon op laten storten.

Zonder BKR toetsing

Prijs: € 29,90


DB Card

De DB Prepaid MasterCard is aan te schaffen ongeacht uw BKR geschiedenis of inkomen.

Zonder BKR toetsing

prijs: € 9,50


Paysafecard Creditcard

De Paysafecard creditcard is een prepaid of debit mastercard. Voordat u de kaart kunt bestellen, moet u eerst een online gratis Paysafecard account aanmaken.

my paysafecard

Zonder BKR toetsing

Prijs: € 10,00


Cash Passport

Met de GWK prepaid Mastercard, ook wel de Cash Passport, heeft u de veiligheid van travellers cheques en een groter gemak. Voordat u aan uw (zaken)reis begint boekt u een X bedrag over naar de prepaid MasterCard en u kunt (bijna) overal ter wereld geld opnemen en wereldwijd betalen in winkels en restaurants.

Zonder BKR toetsing

prijs: € 9,95


Mastercard Classic Prepaid Creditcard

Alle voordelen van de normale MasterCard Classic incl. 180 dagen aankoopverzekering en verkrijgbaar met een negatieve BKR-registratie.

Zonder BKR toetsing

prijs: € 14,95


Money2go Card

De Money2Go Mastercard is een prepaid creditcard waarmee u online & offline betalingen kunt doen. Met deze kaart kut u alleen het te gestortte saldo opnemen, waardoor u nooit rood komt te staan. In prijs verlaagd van €24,95 nu voor €9,95!

Zonder BKR toetsing

prijs: € 9,95


Skrill Creditcard

De Skrill Prepaid MasterCard heette voorheen Moneybookers. Deze prepaid creditcard is uitermate populair vanwege haar goedkope opnamekosten en het aanmaken van een gratis Paysafecard account!

Zonder BKR toetsing

prijs: € 10,00


Neteller Creditcard

De Neteller Prepaid MasterCard is gekoppeld aan uw gratis Neteller account. Met deze debit card kunt u in combinatie met uw bankrekening en account wereldwijd betalingen uitvoeren en ontvangen. Zelfs in het weekend!

Zonder BKR toetsing

prijs: € 10,00