Start » Creditcards » Visa Card

VISA Card

Met de Visa Credit Card kunt u wereldwijd op meer dan 24 miljoen plaatsen betalen. In Nederland zijn er meer dan 90.000 plaatsen waar de Visa card wordt geaccepteerd. Daarnaast profiteert u als Visa card houder van veel betaal- en gebruiksgemak.

 

Voordelen VISA card 

Visa card biedt u een snelle en gemakkelijke manier om mee te betalen. Visacard werkt in Nederland samen met banken en andere financiële instellingen. De volgende financiële instellingen geven de Visacard uit: Fortis Bank, International Card Services (ICS), ING, Laser Cards en de Rabobank.

 Voordelen:

  • de Visacard is de meest geaccepteerde creditcard
  • de Visacard is leverbaar in veel verschillende uitvoeringen 

 

Bekijk de beste VISA creditcards nu:


Visa World card Creditcard

1e jaar gratis + €50,- Cadeau

Visa World Creditcard Gold

1e jaar € 36,50 + €50,- Cadeau

Visa World Card Business Gold

Zakelijk creditcard + €50,- Cadeau


Visa World Card Platinum

1e jaar € 77,- + €50,- cadeau

Visa World Card Business

Zakelijke creditcard + €50,- cadeau

Visa World Panda Card

1e jaar gratis + €50,- cadeau


Anwb Visa Gold CreditCard

1e jaar helft van de prijs + €25,- tegoed

Anwb Visa Card Creditcard

1e jaar GRATIS + € 20,- welkomst kado

Anwb Visa Jongeren Card

1e jaar GRATIS + € 20,- saldo


Visa Word Photo Creditard

 1e jaar gratis + € 50,- cadeau


Meer over Visa-creditcards

Waarom een Visa Creditcard?

Een Visa Card biedt veilig en gemakkelijk betalen op meer dan 24 miljoen plekken wereldwijd. Ook online kunt u veilig en eenvoudig afrekenen. Bij iedere aankoop geldt een aankoopverzekering, en onjuiste betalingen kunt u ongedaan laten maken. 

Wereldwijd wordt Visa het meest geaccepteerd als creditcard. Dit betekent dat met een Visa credit card de kans het grootst is dat u kunt betalen. Mastercard wordt ook vaak geaccepteerd, maar net iets minder dan Visa. Het verschil is niet heel groot.

Hoe vraag ik een Visa Card aan?

Visa kaarten die op deze pagina staan kunt u aanvragen ongeacht wat u huidige bank is. U kunt hier online in enkele minuten een aanvraag indienen. Later ontvangt u dan per post uw nieuwe Visa card thuis met een activeringscode.

Visa Card aanvragen?

U kunt een Visa Card aanvragen als u geen achterstallige schulden heeft en een inkomen van minimaal €1150 netto per maand. Een toetsing op de kredietwaardigheid bij het BKR te Tiel is dan ook een standaard procedure. Verder is minimumleeftijd 18 jaar.

 

Hoe veilig is mijn Visa Credit Card?

U loopt bij alle bovenstaande Visa creditcards geen eigen risico bij misbruik van uw Visa kaart als u het verlies spoedig meldt.