Start » Creditcards » Poker creditcard

Poker creditcard

De ideale poker creditcard voor uw poker game kunt u hier vinden. Waarom deze credit cards zo geschikt zijn voor pokeren, leggen we dan ook graag uit.

In feite is deze poker credit card een prepaid creditcard, gekoppeld aan een e-Wallet account. U moet dan wel eerst een gratis e-Wallet account aanmaken alvorens u hier een prepaid creditcard aan koppelt.   

 

Poker Credit Card koppelen aan E-Wallet Account 

De twee meest bekende e-Wallet providers zijn die van Neteller en Skrill. (Skrill heette voorheen Moneybookers). Deze 2 eWallet providers worden door bijna alle pokerrooms en pokersites geaccepteerd voor het storten en uitbetalen van uw geld en gewonnen pokerwinst. Tevens brengen ze ook eigen prepaid creditcards uit, zoals de Neteller+ MasterCard en de Skrill MasterCard.

 

Voordelen Poker Credit Card

  • Voordeel is dat de overboekingen en uitbetalingen werken razend snel. Zelfs in het weekend uw geld uitbetalen is geen probleem wat bij een bankrekening wel het geval is. Met de poker prepaid creditcard van Neteller en Skrill kunt u dan rustig uw geld opnemen en pinnen.

 

  • Het voordeel van de Skrill MasterCard is dat de pinkosten het laagst zijn van alle prepaid creditcards die er zijn, slechts €1,80 euro. Dus ook voor kleine geldopnames zeer geschikt.


  • Ook het onderling overboeken naar andere e-Wallet accounts werkt eenvoudig en snel.


  • Een ander voordeel is de anonimiteit. Deze prepaid creditcards zijn anoniem, omdat ze niet gekoppeld zijn aan uw bankrekening. U heeft wel de mogelijkheid om deze kaarten op te waarderen via iDEAL of uw geld over te boeken van uw e-Wallet account naar uw bankrekeningnummer.Wilt u echter helemaal anoniem blijven dan kunt u uw e-Wallet account opwaarderen met een voucher of een prepaid opwaardeerbon van Paysafecard. Deze kunt u bijna overal kopen, denk aan tankstation of de bekende boekenzaken of het Kruidvat. Tevens brengt Paysafecard ook haar eigen prepaid creditcard uit, namelijk de Paysafecard Prepaid Creditcard.

 

Skrill Poker Credit card

Skrill Mastercard

10,- euro per jaar

Neteller Poker Credit Card

Net+ Prepaid Mastercard

10,- euro per jaar

Paysafecard Poker Credit Card

Paysafecard Creditcard

9,90 euro per jaar