Start » Creditcards » Mastercard

Mastercard

Mastercard creditcards staan bekend om haar goedkope tarieven. Mastercard is opgericht in 1966 en heeft wereldwijd ruim 5.000 mensen in dienst. Op deze pagina vind u alleen creditcard producten van Mastercard. De Mastercard Prepaid Creditcards vindt u hier: Prepaid Creditcard.

Waarom Mastercard?

Mastercard is wereldwijd bekend als de goedkoopste creditcardDe Mastercard is een wereldwijd betaalmiddel met 25 miljoen acceptatieplekken. Op het internet kunt u ook bij steeds meer webwinkels terecht met een Mastercard. Een Mastercard biedt bescherming tegen onterechte (internet)betalingen. Die kunt u namelijk terug laten draaien.

Samenvattend kan er gezegd worden over de Mastercards:

  • goedkope jaarlijkse bijdrage
  • wereldwijd veel geaccepteerd
  • verkrijgbaar in veel varianten zowel creditcards als prepaid creditcards

Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card is een volwaardige creditcard. Als u de Bijenkorf Card aanvraagt en alleen binnen de Bijenkorf betalingen verricht, dan is de Bijenkorf Card geheel gratis! 

Sparen voor korting of gratis artikelen
rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 16,50

650x100

DB Card Prepaid Mastercard

De DB Prepaid MasterCard is aan te schaffen ongeacht uw BKR geschiedenis of inkomen. Tevens kunt u deze debit card ook cadeau geven aan iemand via het online aanvraagformulier.

Verkrijgbaar zonder BKR-toetsing: ja

bestedingslimiet: n.v.t.

prijs: € 9,50


GWK Prepaid Mastercard

Met de Cash Passport prepaid MasterCard heeft u de veiligheid van travellers cheques en een groter gemak. Voordat u aan uw (zaken)reis begint boekt u een X bedrag over naar de prepaid MasterCard en u kunt (bijna) overal ter wereld geld opnemen en wereldwijd betalen in winkels en restaurants.

Verkrijgbaar zonder BKR-toetsing: ja

bestedingslimiet: n.v.t.

prijs: € 9,95

Visa of Mastercard?

Visa en Mastercard worden wereldwijd op bijna evenveel plekken geaccepteerd. Visa wordt net iets vaker geaccepteerd, maar behoren allebei tot de top.

 

Wel of niet bankgebonden?

Bovenstaande bank onafhankelijke Mastercards zijn te combineren met iedere Nederlandse bankrekening. Als u van bank wilt wisselen, dan kunt u een bankonafhankelijke creditcard gewoon meenemen.

Mastercards van uw bank zijn echter per definitie alleen te gebruiken bij uw huidige bank. Switchen met een bankgebonden creditcard van Mastercard is dus niet mogelijk.

 

Hoe veilig is mijn Mastercard?

Alle bovenstaande Mastercards zijn relatief veilig. Als u de Mastercard mocht kwijtraken, dan loopt u een beperkt tot geen eigen risico als u dit spoedig doorgeeft aan uw creditcardaanbieder.