Start » Creditcards » Gratis creditcard

Gratis creditcard

Hier kunt u alle gratis creditcards vergelijken. Een gratis creditcard wil vaak zeggen dat u het eerste jaar geen jaarbijdrage hoeft te betalen of dat u gratis saldo op uw rekening ontvangt die evenredig aan de jaarbijdrage is. Een ander optie is dat u een welkomstcadeau ontvangt bij een nieuwe creditcard aanvraag.

Bij gratis prepaid creditcards betaalt u vaak hogere transactie kosten.

Alle gratis creditcards op een rij

 


Anwb Visa Card jongeren

Speciaal voor jongeren tot en met 24 jaar is er de ANWB Visa Card Jongeren. Met deze Visa Card creditcard kun je wereldwijd betalen in restaurants, winkels & clubs. En uiteraard gemakkelijk online betalen met de ANWB Visa Card jongeren.

1e jaar GRATIS + maak kans op een reischeque t.w.v. € 4500,-
rente: 14 %

bestedingslimiet: € 500,00

prijs: € 14,50


Anwb Visa Card

Ontvang nu de ANWB Visa Card het 1ste jaar gratis met bluetooth speaker t.w.v. € 59,99,-. De ANWB Visa creditcard is alleen aan te vragen door ANWB leden.

1e jaar GRATIS + maak kans op een reischeque t.w.v. € 4500,-
rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 14,50


Mastercard Classic Card

De MasterCard Classic credit Card biedt u vele voordelen. Een daarvan is het uitgesteld betalen, want uw transacties worden eens per maand gefactureerd. Dat geeft u financiële speelruimte en rentevoordeel.

1ste jaar GRATIS + €25,- cadeau
rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 20,00


Abn Amro Creditcard

Een ABN AMRO Credit Card Mastercard is alleen aan te vragen als je een ABN Amro bankrekening hebt, je krijgt hem gratis bij een Privé Pakket.

Met gratis luxe pashouder

rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 22,42


Mastercard Business Card

De Mastercard Business card is bedoeld voor ondernemers met bedrijven tot 50 maximaal medewerkers. De kaart heeft een flexibele bestedingslimiet en prijs.

1e jaar gratis + €25,- Cadeau

rente: 15 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 35,00


Visa World Card

Bent u op zoek naar een betrouwbare creditcard met hoge service? Dan is de Visa World Card ideaal voor u. Bij de Visa kaart krijgt u een Samsung tablet cadeau!

1e jaar gratis + €50,- Cadeau
rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 36,50