Start » Creditcards » Gold creditcard

Gold Creditcard

Een overzicht van alle Gold creditcards vindt u hier. Een Gold card staat voor de meest uitgebreide services en verzekeringen.

Selecteer, vergelijk en vraag de beste gold creditcard direct aan.

ABN AMRO Gold MasterCard

De ABN Amro Gold creditcard van Mastercard heeft een nog betere verzekeringsdekking en een hogere bestedingslimiet dan de standaard creditcard van ABN Amro.

Met luxe pashouder

rente: 14 %
 

bestedingslimiet: €5.000,-

prijs: € 52,50


Mastercard Gold Card

De MasterCard Gold is een luxe creditcard waarmee u telefonisch, via internet en bij wereldwijd 25 miljoen verkooppunten kunt betalen. Tevens kunt u bij 900.000 geldautomaten geld opnemen.

Nu met €25,- cadeau tegoed

rente: 14 %
 

bestedingslimiet:€5.000,-

prijs: € 32,50


ANWB VISA Gold Card

Met de ANWB Visa Card Gold kunt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die een creditcard kan bieden. Het grote verschil met de normale kaart is de telefonische service lijn.

Nu 1e jaar 50% korting + gratis Speaker t.w.v. €59,99

rente: 14 %
 

bestedingslimiet: €5.000,-

prijs: € 37,50


VISA World Card Gold

De World Card Gold behoort tot één van de creditcards voor de echte levensgenieter. Deze gold Card heeft goede voorwaarden.

Nu met gratis Samsung Tablet!

rente: 14 %
 

bestedingslimiet: €5.000,-

prijs: € 55,00


Visa World Card Business Gold

De Visa World Card Business Gold Creditcard is een zakelijke creditcard. Standaard heeft deze zakelijke creditcard een bestedingslimiet van €5.000,-. De Visa World Card Business Gold Creditcard heeft een complete doorlopende reisverzekering en is speciaal in het leven geroepen voor ondernemers, ZZP’ers en directeur/eigenaren.

1e jaar gratis met €75,- tegoed of 6 maanden het FD!

rente: 14 %
 

bestedingslimiet: €5.000,-

prijs: € 154,00


VIABUY Mastercard Gold Prepaid Card

De Prepaid Viabuy debit card behoort tot het MasterCard familie. Om een VIABUY MasterCard Gold te krijgen is geen BKR-toetsing nodig, Let op: Bij aanschaf wordt de jaarbijdrage voor 3 jaar geïnd en u kunt kiezen tussen een gouden creditcard of een zwarte prepaid card.

rente: n.v.t.

bestedingslimiet:n.v.t.

prijs: € 29,90