Start » Creditcards » Goedkope Creditcard

Goedkope Creditcard

Op zoek naar de goedkoopste creditcard? Wij hebben de goedkope creditcards op een rij gezet. Bekijk wel goed alle bijkomende kosten en vergelijk deze goedkope creditcard.

Let bij deze goedkope creditcard op de kosten van contant geld opnemen en de rente op het uitstaande saldo.

Voor de zakelijke creditcard gebruiker en intensieve creditcard gebruiker zijn deze goedkope creditcards niet aan te raden. Wij geven dan als een tip te kijken naar een zakelijke creditcard met meer luxe en mogelijkheden.

 

Goedkope Creditcards op een rij

Uit de categorie goedkope creditcards kunt u hieronder een keuze maken. U kunt makkelijk alle goedkope creditcards vergelijken en makkelijk een creditcard aanvragen.


ABN AMRO Creditcard

Een ABN AMRO Credit Card Mastercard is alleen aan te vragen als je een ABN Amro bankrekening hebt, je krijgt hem gratis bij een Privé Pakket.

Inclusief gratis luxe Pashouder

rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 22,42


ANWB Visa Card jongeren

Speciaal voor jongeren tot en met 24 jaar is er de ANWB Visa Card Jongeren. Met deze Visa Card creditcard kun je wereldwijd betalen in restaurants, winkels & clubs. En uiteraard gemakkelijk online betalen met de ANWB Visa Card jongeren.

1e jaar gratis + Gratis koptelefoon t.w.v. €29,99!

rente: 14 %
 

bestedingslimiet: €500,00

prijs: € 14,50


ANWB VISA Card

Ontvang nu de ANWB Visa Card het eerste jaar gratis en krijg een gratis bluetooth speaker t.w.v. € 59,99 cadeau. De ANWB Visa creditcard is alleen aan te vragen door ANWB leden. 

1e jaar gratis + Gratis koptelefoon t.w.v. €29,99!

rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 14,50


Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card is een volwaardige creditcard. Als u de Bijenkorf Card aanvraagt en alleen binnen de Bijenkorf betalingen verricht, dan is de Bijenkorf Card geheel gratis!

Sparen voor korting of gratis artikelen
rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 16,50

650x100

Mastercard Classic TIP!

De MasterCard credit card biedt vele voordelen. Een daarvan is het uitgesteld betalen, want uw transacties worden eens per maand gefactureerd. Dit geeft u financiële speelruimte en rentevoordeel.

Meest aangevraagde creditcard bij ons!

1ste jaar GRATIS + €25,- cadeau
rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 20,00