Start » Creditcards » Debit Card

Debit Cards vergelijken en debitcard aanvragen

Vind de beste prepaid debit card zonder BKR toetsing die bij u past. 123creditcardvergelijk heeft alle prepaid creditcards in een overzicht gezet. Eenvoudig debit cards vergelijken met elkaar en binnen enkele minuten een debit card aanvragen.

 

Overzicht debit cards zonder BKR toetsing:


Anwb Debit card

De Anwb Visa debit card, maar dan in een prepaid creditcard uitvoering. Dat betekent geen inkomenseis, maar wel de voordelen van een creditcard, zoals een aankoopverzekering van 180 dagen!

Prijs: € 20,- | Zonder BKR toetsing


DB Debit Card

De DB debit Card Prepaid MasterCard is aan te schaffen ongeacht uw BKR geschiedenis of inkomen. De DB card geeft u alle vrijheid en toch heeft u alle controle over uw uitgaven en is 3 jaar geldig.

Prijs: € 9,50 | Zonder BKR toetsing


GWK debit card

Met deze GWK Cash Passport prepaid MasterCard heeft u de veiligheid van travellers cheques en een groter gemak. Voordat u aan uw zakenreis of vakantie begint boekt u een X-bedrag over naar de prepaid MasterCard en u kunt (bijna) overal ter wereld geld opnemen en wereldwijd betalen in winkels en restaurants.  

 

GWK Travelex Cash Passport

Prijs: € 14,95 | Zonder BKR toetsing


Mastercard Classic debit card

De Mastercard Classic Prepaid Card heeft alle voordelen net als de reguliere MasterCard Classic inclusief 180 dagen aankoopverzekering, maar dan verkrijgbaar zonder BKR toetsing. ACTIE: Nu €5,- GRATIS Cadeau!

Prijs: € 17,50 | Zonder BKR toetsing


Money2go debit card

De Money2go Mastercard is een prepaid creditcard voor iedereen vanaf 18, ongeacht inkomen. Simpel opladen via iDeal, ook contactloos betalen is mogelijk. In prijs verlaagd van €24,95 nu voor €9,95!

Prijs: € 9,95 | Zonder BKR toetsing


Neteller Debit Card

De Neteller Prepaid MasterCard is gekoppeld aan je online bankrekening van Neteller. Met deze debitcard kan je in combinatie de bankrekening wereldwijd betalingen uitvoeren en ontvangen. 

 

Prijs € 10,- | Zonder BKR toetsing


Paysafecard Debit Card

De Paysafecard creditcard is een prepaid of debit mastercard & makkelijk op te waarderen via iDEAL of een Paysafecard voucher. Voordat u de kaart kan bestellen dient u eerst een gratis online Paysafecard account aan te maken.

Prijs: € 9,90 | Zonder BKR toetsing


Skrill Debit Card

De Skrill debit card MasterCard heette voorheen de Moneybookers Prepaid Mastercard en behoort tot de goedkoopste prepaid creditcards.

Prijs: € 10,- | Zonder BKR toetsing


VIABUY Debit Card

De Prepaid Viabuy debit card behoort tot de MasterCard familie. Om een Viabuy MasterCard aan te vragen is geen BKR-toetsing nodig, Verkrijgbaar in de kleuren goud en zwart.

Prijs: € 29,90 | Zonder BKR toetsing


3V Debit Card

De 3V Visa debit card is 4 jaar geldig en zeer handig is gebruik. U kunt via de 3V card app zien wat uw saldo is op de debit card en tevens uw transacties bekijken.

Prijs: € 10,- | Zonder BKR toetsing


Liever op zoek naar een reguliere creditcard? Ga dan naar het creditcard overzicht.