Start » Creditcards Vergelijken & Aanvragen

Waar heeft u een creditcard voor nodig?

Een creditcard aanvragen doet u niet 1-2-3. Allereerst is het verstandig uzelf de vraag te stellen: "waar heb ik een creditcard voor nodig?" Misschien wilt u de kaart alleen gebruiken voor een huurauto op vakantie. Of u wilt meer zekerheid hebben bij het online aanschaffen van een product, omdat deze dan verzekerd is met een aankoopverzekering. Er zijn tal van redenen en eisen die u aan een creditcard stelt.

Wij van 123CreditcardVergelijk helpen u graag met het vergelijken en aanvragen van een creditcard, zodat u achteraf geen spijt krijgt. 

 

Creditcards vergelijken

U heeft een aantal criteria voor u zelf opgesteld waaraan een creditcard moet voldoen en u kunt nu gaan vergelijken. Zo hoeft een relatief goedkope creditcard doorgaans niet de goedkoopste te zijn wanneer deze niet aansluit op uw behoeftes. Vice versa bij een duurdere luxe creditcard geldt dit ook. Bij 123CreditcardVergelijk vergelijkt u niet alleen creditcards, maar geven wij ook de voor- als de nadelen per type creditcard. Kortom de meest transparante vergelijkingswebsite in credit cards & debit cards. Maar die mening laten wij liever aan u over! ;)
 

Creditcard aanvragen

Wanneer u een creditcard keuze heeft gemaakt, is het aanvragen makkelijk. Onder elke kaart ziet u een aanvraagknop staan. Wanneer u hierop klikt, wordt u doorverwezen naar de desbetreffende website van de creditcardmaatschappij of Bank. U vult hier uw gegevens in en 123Creditcardvergelijk bedankt u vriendelijk voor het gebruik maken van onze vergelijkingswebsite. Heeft u echter nog vragen bij het maken van een creditcard aanvraag keuze dan geven wij u graag onze gratis ongezouten mening. U kunt uw vraag sturen in het contactformulier
 

Prepaid Creditcard aanvragen met negatieve BKR notering

Heeft u een negatieve notering bij het BKR te Tiel? Doorgaans zal u dan afgewezen worden door de Creditcard Maatschappijen en Banken. Ook wanneer uw salaris vaak onder de €1150,- netto is, zal het aanvragen van een reguliere creditcard lastig worden. Geen nood! U komt in beide gevallen wel in aanmerking voor een Prepaid Creditcard, ook wel een debitcard genoemd. U kunt ook naar de categorie creditcards zonder BKR gaan.