Creditcard Voor In Amerika

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Vergelijken

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 cards

Bekijken

Meer informatie

Lees waar je op moet letten bij het aanvragen van een creditcard.

Lees verder

Creditcard Voor in Amerika Informatie

American Express Flying Blue Silver card

De American Express Flying Blue Silver card is de beste keuze op dit moment als je een creditcard wilt. De kaart aanvragen is geheel gratis het eerste jaar, je bent verzekerd op reis bij aankopen en spaart ook nog eens punten op. Tevens wereldwijde acceptatie.

Creditcard voor Amerika

In het buitenland zijn de mensen het niet meer gewend om te pinnen. Soms sta je in de winkel en ben je dus vergeten te pinnen. Dan is het goed je creditcard bij je te hebben. In jouw eigen land kan je meestal heel snel een pinautomaat vinden, maar hoe staat het in je Amerika? een creditcard is onontbeerlijk.

Dat weten we zeker allemaal die wel een naar de Verenigde staten is geweest. Het cash betalen mag nog steeds in de VS, maar op heel veel plaatsen ziet men liever een credit card voor betalingen. Het is nu in restaurant zeer zeldzaam geworden om te betalen met cash.

Betalen met creditcard in Amerika

Nu weten we ook dat ook in Nederland de creditcard van bijzondere belang is. Overal kun je met die credit card betalen, ook al heb je geen geld in handen of op zak. Sommige mensen houden van het bestellen van zaken uit Amerika. Dat kan zonder moeite met een creditcard. Alhoewel het duidelijk is dat het betalen met een creditcard ook onveilig is, wordt het toch nog aangeraden. Als je aankopen wilt doen online is een creditcard geheel gegarandeerd.

Hoe betalen met creditcard in Amerika?

Soms kan het voorkomen dat je een postcode bij het afrekenen moet opgeven. Dit kan soms bij het tanken in Amerika, waar er geen bemanning is bij de tankstations. Een van de echte creditcard landen is Amerika. Dat betekent dat je zonder een creditcard bijna nergens komt. Tot wel de meeste kleine bestellingen ga je een creditcard nodig moeten hebben. Ook voor grotere uitgaven is dit nodig. Het als alternatief gebruiken bij het huren van een auto is ook noodzakelijk. Dit voor het betalen van een borgsom die heel erg hoog kan liggen.

Het gebruik van de creditcard is in de meeste gevallen heel erg eenvoudig. Nadat je hebt betaald voor een bepaald product, dan zal de winkelier die kaart halen door een kaartlezen, precies als bij een bankpas. De magnetische strip op de achterkant van de kaart wordt dan gelezen door de kaartlezer. U krijgt daarna het bedrag van het product te horen. In het systeem worden alle gegevens verwerkt.

Creditcard in Amerika en fooi geven

Het is daarom heel erg eenvoudig als je een fooi van 15 tot 20 procent wilt geven. Dit komt normaal op de rekening. Soms kan het bij het afrekenen ook voorkomen dat je een postcode moet opgeven. Bijvoorbeeld bij het tanken wanneer in Amerika. Kortom in de Verenigde Staten kun je terecht met een Visa World Card en Mastercard.

Maar uiteindelijk is de beste creditcard voor Amerika de creditcard American Express. Wat ook maakt dat de American Express de beste creditcard is zijn de spaaracties. Je kan met de American Express namelijk airmiles sparen. Je kan op zo’n een manier dus weer besparen op je vliegtickets naar American. Ook voor je visa voor een reis naar Amerika is de creditcard nodig. De afrekening voor de ESTA formulier kan alleen met een creditcard. Gaat de aanvraag en betaling met de creditcard moeilijk kun je het doen via de website of het reisbureau.

Mastercard Classic Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 20

American Express Green Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
€ 60

Visa World Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 36,50

N26 Debitcard

Debit of credit?
Debit card

Wisselkoers opslag
slechts 1.7%

Jaarlijkse prijs
Gratis

Mastercard Gold Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
€ 32,50

Knab Creditcard

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2%

Jaarlijkse prijs
Gratis