Cosmos verwachtingen

Cosmos koers

$35,03

http://cosmos.network/

Market Cap
$9.856.050.186

Volume 24h
$482.842.457

Circulating Supply
281.250.350 ATOM‘s

Market cap rank
22

All Time High

$44,42

High 24h
$35,80

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange die in Amsterdam is gevestigd.

Bezoek Bitvavo >

Actuele Cosmos Koers

Informatie koers Cosmos ATOM

De Cosmos-prijs is vandaag de dag $35,03. De laagste prijs van de afgelopen 24 uur was $33,66 en de hoogste prijs in deze 24 uur staat op $35,80. Het procentueel verschil van de afgelopen 24 uur voor Cosmos is daling van 1,22%.

Wanneer je kijkt naar de laagste genoteerde koers Cosmos $1,16 zie je dat het verschil met vandaag stijging van 2.935,06% is.

Cosmos kopen kan bij Binance en Litebit, beide exchanges met lagere kosten. Ook kun je bij FTX Exchange en Bitpanda terecht voor Cosmos.

Cosmos prijs informatie

Marktkapitaal dominantie

0,36%

All Time High$44,42
Datum All Time High

20-09-2021 00:05

All Time Low

$1,16

Datum All Time Low

13-03-2020 02:27

30 dagen verschildaling van 17,08%
Reddit

https://www.reddit.com/r/cosmosnetwork

ATOM prijs details

Cosmos huidige koers

$35,03

Market Cap Rank

$9.856.050.186

Circulerend aanbod

281.250.350

Totaal aanbod

Max aanbod

Market Cap

$9.856.050.186

Trading Volume 24h

$482.842.457

Market Cap 24h

daling van 1,06%

Cosmos koers verwachting

Cosmos is een crypto die veelal in het ATOM nieuws voorkomt, met een zeer positieve ATOM verwachting 2022. Wanneer we kijken naar de koersveranderingen van de afgelopen jaren bij de Cosmos koers, zien we dat er een stijgende lijn in zit. Ook het team achter Cosmos communiceert via de bekende kanalen alle updates omtrent het blockchain project waardoor beleggers altijd op de hoogte zijn van updates, en de huidige Cosmos koers.

Er is een groeiende community achter Cosmos en het vertrouwen in het project blijft zeer aanwezig. Wanneer je meer wilt weten over het project achter Cosmos en de actuele ontwikkelingen raden wij jou aan om dit via de officiële website te doen http://cosmos.network/ en ook via https://www.reddit.com/r/cosmosnetwork omdat hier veel ontwikkelaars actief zijn.

Wanneer je kijkt naar de interesse van beleggers in de afgelopen 6 maanden zie je al gauw het succes van Cosmos.

 

Koers Cosmos ATOM verwachting 2022 – 2025

Wanneer we kijken naar de actuele ontwikkelingen in de wereld van crypto kunnen we met zekerheid zeggen dat er een hoop veranderingen aan komen, en meer koersstijgingen met een positieve verwachting 2022.  Zo ook misschien voor Cosmos. Meer landen nemen crypto aan als een wettelijk betaalmiddel wat absoluut zal bijdragen aan het succes van ook Cosmos.

De stijgende lijn over de afgelopen jaren laat goed zien dat Cosmos een uitstekende belegging kan zijn. Maar omdat de koersen bij crypto erg volatiel zien willen we hier geen uitspraak in doen, het is ten slotte aan de belegger of hij het geld kan missen. Wat de ATOM verwachtingen 2022 ook zijn, we kunnen nooit in de toekomst kijken en garanderen dat de ATOM verwachtingen 2022 waarheid zullen worden.

Wanneer je nu belegt voor een lang termijn rendement moet je zeker weten dat je het belegde geld kunt missen. Als dat het geval is kun je Cosmos kopen en vast houden. Je kan er zelfs voor kiezen om Cosmos te staken, en er zo een rendement op te behalen. Zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste ATOM nieuws.

Cosmos kopen

Wanneer je besluit te beleggen in Cosmos kun je dit doen via Binance doen, welke een betrouwbare online broker is voor crypto. Houd er rekening mee dat het altijd zeer verstandig is om een offline wallet te hebben voor jouw beleggingen, zodat deze niet gevoelig is voor hackers, het blijft tenslotte een digitale valuta.

Cosmos koers volgen

Je kunt als belegger jezelf goed op de hoogte houden van de actuele ontwikkelingen van de koers Cosmos via de verschillende crypto nieuws websites, twitter accounts en exchange platforms. Zorg dat je een goed beeld krijgt voordat je belegt, zodat je ook weet waar je in belegt. Cosmos heeft een zeer goede ATOM verwachting voor de komende tijd, maar de verstandige belegger laat zich altijd goed informeren.

Loes Verstaveren

Loes is sinds de crypto explosie in 2017 voltijd aan het werk voor diverse crypto projecten en heeft een aantal beleggingen zoals BTC ETH en ADA. Als beleggings expert schrijft ze content voor deze en andere financiële websites.

Meest gestelde vragen Cosmos

Is Cosmos een verstandige belegging?
Cosmos heeft een goede reputatie en heeft een koersstijging gezien in de afgelopen 12 maanden. Ook al gaat een crypto koers flink op en neer zijn de verwachtingen voor Cosmos positief, maar toch weet je het nooit zeker. Wij raden elke belegger dan ook aan om nooit te beleggen met geld wat je niet kunt missen, en altijd goed onderzoek te doen naar het bedrijf achter de crypto. De kans dat je het belegde geld verliest is altijd aanwezig.
Wat is de actuele prijs voor Cosmos?
De actuele prijs voor Cosmos is op dit moment $35,03
Waar kan ik Cosmos kopen?
Er zijn heel veel exchanges waar je Cosmos kunt kopen, elke met zijn eigen voor en nadelen. Wij zelf maken veelal gebruik van Binance, een Nederlandse crypto exchange met een registratie bij de Nederlandse bank. Let op dit is geen regulatie, er is namelijk nog gen regulatie ontwikkeld voor crypto exchanges wereldwijd. Toch geeft een registratie bij DNB een betrouwbaar gevoel, en de recenties zijn erg hoog.
Is het verstandig om al mijn geld in Cosmos te beleggen?
Ook al zijn de verwachtingen hoog gespannen voor Cosmos is het nooit verstandig om jouw beleggingsportefeuille uit een product te laten bestaan. Het is beter om meerder verschillende crypto te kopen, om het risico te verspreiden. Je kunt hier op de website over elke crypto lezen welke het waard is om in te investeren.