American Express Green Creditcard

American Express Green Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
Gratis eerste jaar

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

De American Express green card is bedoeld voor mensen met een gemiddelde tot goede kredietwaardigheid. Voor elke aankopen krijg je twee punten per euro. Houders van American Express kaarten ontvangen voordelen zoals aankoopbescherming, uitgebreide garantiedekking, bagage-verzekering en nog veel meer. Ook mag je als kaarthouder profiteren van verschillende verzekeringen zoals autoverlies- en schadeverzekering, bagage-verzekering. Deze kaart is een credit card en dus moet je elke maand het volledige saldo terug betalen. Elke keer als je betaalt met de kaart spaar je automatisch punten. Je kunt met deze punten mooie kortingen krijgen op bijvoorbeeld vliegtickets, upgrades, cadeau’s en andere leuke kortingen.

Deze kaart in het kort

netto inkomen€1.654,- per maand
leeftijd18 jaar
bkr-toetsJa
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitenlevertijd: 10 dagen
downloadalg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Vergelijken

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Bekijken

Prepaid creditcards

Bekijk de beste prepaid creditcards

Bekijk aanbod

Voor wie is de American Express Green Card geschikt?

De voordelen van een american express green card

  • 1e jaar gratis (daarna € 5,50 per maand)
  • membership rewards punt per euro op uitgaven
  • Punten inwisselen bij 9 frequent flyer programma’s
  •  verzekerd op reis met

Boek de gespaarde punten eenvoudig om naar miles van Flying Blue, maar ook naar miles bij  andere programma’s zoals: Delta Skymiles, British Airways Executive Club en Singapore Airlines KrisFlyer.  Met de green card beschikken niet alleen de kaarthouder, maar ook zij die met hem meereizen over een wereldwijde verzekering bij reisongevallen. Voorwaarde is dat de reis of verblijf is betaald met de kaart. De reisongemakkenverzekering vergoedt de noodzakelijke bijkomende kosten veroorzaakt door vertraging van bagage of vlucht van minimaal 4 uur. Voor medische of juridische hulp in het buitenland kunt je vertrouwen op de service van Global Assist en de vervangende kaart-service. Is je kaart gestolen of ben je het kwijtgeraakt? Dan helpt de klantenservice je snel aan een nieuwe kaart en het geven van een voorschot in contanten.

Als je aankoop binnen 90 dagen na aanschaf wordt gestolen of per ongeluk beschadigd raakt, dan worden de kosten vergoed of gerepareerd. Als je binnen de 90 dagen besluit om je aankopen terug te brengen naar de winkel, dan krijg je ook je aankoopbedrag terug. Een pakketje niet bezorgd? Dan kun je de betaling terugdraaien om onterechte kosten te voorkomen.Er is geen vaste bestedingslimiet voor op de kaart. Je bouwt een eigen bestedingsruimte op. Bij American Express betalen kaarthouder iedere maand het volledig openstaande bedrag. Zo kom je niet in financiële probleme en beschik je niet over hoge rentekosten.

BKR toetsing nodig voor American Express Green Card?

Voor de American Express Green Card is een BKR toetsing vereist. Een BKR toetsing is nodig omdat de aanvrager moet kunnen bewijzen dat hij het kan terugbetalen. 

Hoe American Express Green Card opzeggen?

De American Express Green Card kun je telefonisch opzeggen of online via je  account. Samen met iemand van de ledenservice wordt er een besluit gemaakt wat je kunt doen met je gespaarde membership rewards.

Hoe kan ik inloggen bij mijn American Express Green Card?

Inloggen voor je American Express Green Card kan online op je persoonlijke creditcard account.

Hoe American Express Green Card aanvragen?

De American Express Green Card kun je eenvoudig online aanvragen. Bij het aanvraagproces heb je nodig: NAW, BSN, IBAN-nummer en gegevens over woonlasten. 

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de American Express Green Card.  

American Express Green Card

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
Gratis eerste jaar