American Express Business Creditcard

American Express Business Gold

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
1e jaar gratis

American Express Business Green

Debit of credit?
Credit card

Punten sparen
o.a vluchten en hotels

Jaarlijkse prijs
1e jaar gratis

Op deze pagina meer informatie over deze kaart & alternatieve

American Express biedt een breed scala aan kaarten die op de markt worden gebracht bestemd voor ondernemers van opkomende of kleine bedrijven. Sommige van deze kaarten zijn zakelijke creditcards, andere zijn betaalkaarten. Veel van de kaarten beschikken ook over member reward punten. Deze punten kun je gebruiken als je bijvoorbeeld gaat reizen of een hotel of auto gaat huren. Deze punten kunnen ook worden ingewisseld voor cadeaubonnen maar op die manier krijg jemeestal minder waarde. De meeste van de American Express-kaarten beschikken ook over een inleidende bonus. Binnen de eerste paar maanden kun je dus bonuspunten verdienen als je een bepaald bedrag uitgeeft.

Deze kaart in het kort

netto inkomen€1.645,- per maand
leeftijd18 jaar
bkr-toetsJa
identiteitgeldig identiteitsbewijs (NL) of vergunning voor onbepaalde tijd
af te sluitenlevertijd: 10 dagen
downloadalg. voorwaarden 

Vergelijk alle creditcards

Vergelijk hier de beste creditcards

Vergelijken

Top 5 creditcards

Bekijk de top 5 creditcards

Bekijken

Prepaid creditcards

Bekijk de beste prepaid creditcards

Bekijk aanbod

Voor wie is de American Express Business geschikt?

Ook kun je gratis medewerkerskaarten krijgen om meer beloningen te verdienen en de uitgaven voor je medewerkers te beheren. Er zijn vier zakelijke creditcards  voor eigenaren van kleine bedrijven. Ze zijn ontworpen voor zakenreizen geboekt via American Express Travel en verdienen ook membership rewards-punten. De kaarten hebben geen vooraf ingestelde bestedingslimiet hebben, je kunt deze dan gebruiken om beloningen te ontvangen voor grote zakelijke uitgaven.  American Express biedt verschillende co-branded-kaarten aan in samenwerking met andere merken, waaronder Amazon, Delta, Hilton hotels, Marriott hotels en Lowe’s winkels. American Express en Delta bieden een breed scala aan kaarten tegen verschillende jaarlijkse kosten. De verschillen liggen in hoe de kaarten beloningen verdienen en hoeveel bonusmijlen je kunt krijgen als je de kaart binnen de eerste paar maanden uitgeeft.

American Express heeft veel aanbiedingen voor aanvragers van kleine bedrijven. Of je nu een nieuw bedrijf bent, geld wilt terugkrijgen of kilometers wilt reizen, American Express heeft een kaart die werkt voor elke business. De blue business plus heeft een lange APR-periode. Dit is handig voor als je grote aankopen voor het bedrijf wilt doen maar tijd nodig hebt om deze af te betalen. Het is ook goed voor kleine bedrijven die nog geen stabiele cashflow hebben. De introductie periode is handig als er een langzame maand is en je de betaling niet kunt uitvoeren. Je wordt beloond voor aankopen, dus het is ook goed voor kleine bedrijven met uiteenlopende uitgaven.

De business platinum card is geschikt voor grotere bedrijven of zakenlui die veel op reis moeten. Je krijgt extraatjes zoals een kredietpremie, toegang tot de internationale lounge, Wi-Fi en veel meer. Zakenreizigers kunnen dus goed gebruik maken van deze card. De juiste card is afhankelijk van de behoeften en bestedingspatroon van een bedrijf. Nieuwere bedrijven willen wellicht beginnen met een van de kaarten die geen jaarkaart kost. Meer gevestigde bedrijven met hogere kosten zullen merken dat de jaarlijkse vergoedingskaarten een beter beloningspotentieel bieden. Het business platinum is geschikt voor frequente zakenreizigers, terwijl business gold zakenlui in staat stelt om snel punten te verzamelen.

American Express Business debitcard of creditcard?

Deze kaart is een credit kaart. Belangrijk om te weten is dat er een verschil is tussen een creditcard en een betaalkaart. Creditcards hebben een bestedingslimiet. Deze moet je aan het einde van de maand terugbetalen, ook als je het overschrijdt. Neem alleen een creditcard als je zeker weet dat je het kan terugbetalen. Neem je een creditcard voor je bedrijf dan moet je ook bedrijfsinformatie verstrekken. Maak je geen zorgen, zelfs als je een nieuw bedrijf bent zonder inkomsten, kun je nog steeds een aanvraag indienen.

BKR toetsing nodig voor American Express Business?

Voor de American Express Business is een BKR toetsing vereist. Een BKR toetsing is nodig omdat de aanvrager moet kunnen bewijzen dat hij het kan terugbetalen.

Hoe American Express Business opzeggen?

De American Express Business  kun je telefonisch opzeggen of online via je  account. Samen met iemand van de ledenservice wordt er een besluit gemaakt wat je kunt doen met je gespaarde membership rewards.

Hoe kan ik inloggen bij mijn American Express Business?

Inloggen voor je American Express Business kan online op je persoonlijke creditcard account.

Hoe American Express Business aanvragen?

De American Express Business kun je telefonisch aanvragen of online via het aanvraagformulier 

Krijg ik een welkomst cadeau?

Lees meer op de website over een welkomst cadeau voor de American Express Business. 

American Express Business Green

Debit of credit?
Credit card

Punten sparen
o.a vluchten en hotels

Jaarlijkse prijs
1e jaar gratis

American Express Business Gold

Debit of credit?
Credit card

Wisselkoers opslag
2,3%

Jaarlijkse prijs
1e jaar gratis