Start » Acties

Creditcard Actie, Aanbieding & Welkomstcadeau

Bij 123creditcardvergelijk.nl vindt u actuele informatie over de leukste creditcard acties en creditcard aanbiedingen.

Deze ✅creditcard actie of prepaid creditcard actie ? loopt bij een van de bekende creditcardmaatschappijen Visa, Mastercard, American Express, ICS Cards en Laser Cards.

Bij een nieuwe creditcard aanvragen ontvangt een leuk welkomstcadeau, mits uw aanvraag wordt goedgekeurd!

 

Tevens kunt u de vereisten en een aantal mogelijkheden van deze creditcards vergelijken. Indien u een passende aanbieding heeft gevonden kunt u de creditcard aanvragen bij de betreffende creditcard uitgever.

 

Creditcard Acties:

 


Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card is een volwaardige creditcard. Als u de Bijenkorf Card aanvraagt en alleen binnen de Bijenkorf betalingen verricht, dan is de Bijenkorf Card geheel gratis!

Sparen voor korting of gratis artikelen
rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 14,50


DB Card Cashback Actie

Met DBCardCashback.nl krijgt u direct geld terug op alle online aankopen bij ruim 2.500 webwinkels. U ontvangt voortaan Cashback en exclusieve kortingen bij o.a. Zalando.com, Bol.com, Vliegtickets.nl, Hema.nl, Leenbakker.nl, Dixons.nl, NeckerMann, Hi.nl, Essent.nl, Anwb.nl, en nog veel meer aangesloten webwinkels. 

€7,50 GRATIS online Shoptegoed


Money2go Go Mastercard

De Money2Go Mastercard is een prepaid creditcard waarmee je online & offline betalingen kunt doen. Met deze kaart kun je alleen gestort saldo opnemen, waardoor je nooit rood komt te staan.

In prijs verlaagd van €24,95 nu voor €9,95

rente: n.v.t.

bestedingslimiet: n.v.t.

prijs: € 9,95

zonder BKR toetsing


ABN AMRO Studenten Creditcard

Als student kun je bij de ABN Amro ook een Credit Card aanvragen. Zowel MBO-, als HBO en WO-studenten vallen onder de categorie studenten bij de ABN Amro.

 

rente: 14 %

bestedingslimiet: € 1.000,-

prijs: € 14,00


ABN AMRO Creditcard

Een ABN AMRO Credit Card Mastercard is alleen aan te vragen als je een ABN Amro bankrekening hebt, je krijgt hem gratis bij een Privé Pakket.

 

rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 22,42


ABN AMRO Gold Card

De ABN Amro Goldcard heeft een nog betere verzekeringsdekking en een hogere bestedinglimiet, dan de standaard creditcard van ABN Amro.

Klik hier om een tekst te typen.

rente: 14 %

bestedingslimiet: € 5.000,-

prijs: € 52,50


ANWB VISA CARD JONGEREN ACTIE

Met de ANWB Visa Card Jongeren heb je een lagere inkomensvereiste, dus ook voor studenten! Ben je niet ouder dan 24 jaar? Ga dan snel naar deze actie!

  • Eerste jaar gratis (t.w.v. 14,50)
  • Koptelefoon t.w.v. 29,99 cadeau
rente: 14 %

bestedingslimiet: € 500,00

prijs: € 14,50


ANWB VISA Gold Card Actie

Met de ANWB Visa Gold Card profiteert u van diverse extra's vergeleken met de reguliere Visa Card. Net even meer zekerheid, extra faciliteiten en een hogere bestedingslimiet. En dat voor slechts €37,50 per jaar.

Nú het 1e jaar 50% korting op de jaarbijdrage én u ontvangt een koptelefoon t.w.v. 29,99 cadeau.

rente: 14 %

bestedingslimiet: € 5.000,-

prijs: € 37,50


ANWB VISA CARD ACTIE

Met de voordelige ANWB Visa Card betaal je overal makkelijk en veilig al je (online) uitgaven. Ook tijdens een dagje uit of weekendje weg. Kies daarom nu voor de ANWB Visa Card. 

Eerste jaar gratis en je ontvangt een koptelefoon t.w.v. 29,99 cadeau.

rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 14,50


Mastercard Classic Creditcard  TIP!

De Mastercard Classic card is een degelijke creditcard voor een zeer scherpe prijs. Vooral geschikt voor als u af en toe een creditcard wilt gaan gebruiken. Dit is 1 van de meest aangevraagde creditcards!

Tijdelijk 1e jaar GRATIS + €25,- Cadeau 

rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 20,00


Prepaid Mastercard Classic Creditcard

Deze Mastercard Classic prepaid card is een zeer volledige prepaid creditcard van de populaire MasterCard Classic. U betaalt altijd vooruit maar geniet van dezelfde goede service. 1 van de weinige prepaid creditcards met een aankoopverzekering inclusief!

€ 5,- cadeau + 180 dagen verzekering
rente: n.v.t.

bestedingslimiet: n.v.t.

prijs: € 17,50

zonder BKR toetsing


Visa World Card Creditcard

De Visa World Card is al 20 jaar de standaard Visa-creditcard van Nederland. Bekend om het gemak en de goede service.

€50,- cadeau op de kaart + 1e jaar GRATIS

rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 36,50


VISA World Card Gold

De World Card Gold behoort tot één van de  VISA creditcards voor de echte levensgenieter. Deze gold Card heeft extra goede voorwaarden.

€50,- cadeau op de kaart

rente: 14 %

bestedingslimiet: € 5.000,-

prijs: € 55,00


VISA World Card Platinum

De Visa World Card Platinum is de meest uitgebreide Visa creditcard. Deze kaart heeft een aankoopverzekering met een dekking van 365 dagen en een reisverzekering. 

 

€50,- cadeau op de kaart + 1e jaar GRATIS

rente: 14 %

bestedingslimiet: € 10.000,-

prijs: € 154,00


VISA World Card Panda

De World Panda Card is een creditcard die u dezelfde voordelen geeft als de Visa World Card. Veilig en gemakkelijk betalen staat ook bij de World Panda Card voorop. Daarnaast draagt u met deze creditcard het Wereld Natuur Fonds (WNF) een warm hart toe, want ICS is donateur van het WNF. 

€50,- cadeau op de kaart + 1e jaar GRATIS

rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 36,50


VISA World Card Photo

De Visa World Card Photo is een creditcard met uw eigen foto én alle voordelen van de Visa World Card. De jaarlijkse bijdrage voor de Visa World Card Photo is €36,50. Voor het ontwerp van deze creditcard betaalt u eenmalig €9,75. U betaalt geen rente als u binnen 21 dagen uw aankopen terugbetaalt aan ICS. Heeft u een positief saldo, dan ontvangt u rente.

€50,- cadeau op de kaart

rente: 14 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 36,50


MasterCard Business Card

De Mastercard Business card is de zakelijke variant van de bekende Mastercard Classic, uitgegeven door creditcardspecialist International Card Services.

1e jaar gratis + €25,- Cadeau

rente: 15 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 35,00


Mastercard Corporate Creditcard

De MasterCard Corporate Creditcard is een creditcard voor de zakelijke markt. Voor bedrijven vanaf 50 medewerkers heeft u als werkgever inzicht in alle transacties per medewerker.

 

1e jaar gratis + € 25,- euro cadeau tegoed!

rente: 15 %

bestedingslimiet: € 2.500,-

prijs: € 39,00


Visa World Card Business Card

Met een Visa World Card Business betaalt u snel, gemakkelijk en veilig uw zakelijke uitgaven. Overal ter wereld. Online een reis boeken, een zakelijke lunch of uw online advertentiebetalingen, met uw creditcard van Visa is het zo gedaan.

1e jaar gratis + €75,- cadeautegoed

rente: 14 %

bestedingslimiet: onbeperkt

prijs: € 35,00


Mastercard Black

Met de MasterCard Black kiest u voor de meest exclusieve MasterCard. Bijzondere privileges en persoonlijke assistentie op ongeëvenaard niveau. Waar ter wereld u ook bent, het team van MasterCard Black staat altijd voor u klaar.

Nu met €25,- tegoed

rente: 14 %

bestedingslimiet: € 25.000,-

prijs: € 204,-


Mastercard Gold

De MasterCard Gold is een luxe creditcard waarmee u telefonisch, via internet en bij wereldwijd 25 miljoen verkooppunten kunt betalen. Tevens kunt u bij 900.000 geldautomaten geld opnemen.

Nu met €25,- tegoed

rente: 14 %

bestedingslimiet:€5.000,-

prijs: € 32,50


Welkomstcadeau bij een nieuwe Creditcard aanvraag

In onderstaand overzicht ziet u alle creditcard acties en aanbiedingen of welk welkomstcadeau u kunt verwachten bij de aanvraag van een nieuwe creditcard of prepaid creditcard. Het is aan u welke card het beste bij u aansluit, gekoppeld aan een leuke creditcard actie.

Zo zijn er verschillende creditcards waarbij u 50,- euro als welkomstcadeau krijgt op uw kaart of gratis Airmiles bij een nieuwe American Express Card aanvraag.

 

Creditcard Aanvragen met Cadeau

Ziet u een geschikte credit card of prepaid creditcard? Dan kunt u deze kaart met een simpele klik aanvragen. U wordt dan doorverwezen naar de desbetreffende Creditcard Maatschappij of Bank. De creditcard actie die loopt, gekoppeld met een cadeau wordt verder behandeld wanneer u bent doorverwezen op de website van de creditcard uitgever of maatschappij

Voor alle andere "creditcard aanvragen" en "prepaid creditcard aanvragen" kunt u beste naar de pagina gaan voor creditcard aanvragen.